Чаровната синоптичка Гери Малкоданска ще ражда първата си рожба във Франция с планирано секцио, разкри Галерия, цитира novini.bg.

Бременната къдрокоска ще посрещне бебето си на бял свят в частна клиника в града на любовта, тъй като се страхувала да ражда у нас. Особено след скорошните трагични случаи с починали родилки.

Гери вече е посетила лечебното заведение и е останала доволна от условията и отношението на персонала. Решението да роди във френската столица не е случайно. Половинката на Малкоданска и баща на бъдещата й рожба – Алекс Ковачев, има бизнес изнесен във Франция и близки приятели там. Именно негов познат му препоръчал клиниката като една от най-добрите в Западна Европа.

Алекс Ковачев се занимава с интериорен дизайн и успешно развива бизнеса си не само във Франция, но и в още редица държави в региона.

fbpost


От изданието разкриват още, че Гери в момента е в шестия месец, но продължава да прикрива бременното си коремче, тъй като се притеснявала от уроки.

Тя не желае да привлича вниманието към себе си в този момент от живота си. Спряла е да качва снимки в социалните мрежи и избягва светските събития. Все още е и в болничен и не съобщава времето по телевизията, тъй като изпитва общо неразположение.

Припомняме ви, че Гери и Алекс Ковачев са заедно от близо две години. Преди да започне да се вижда с настоящия си любим, красавицата бе сериозно обвързана със сина на Ахмед Доган – Демир. Алекс пък има един брак зад гърба си и дъщеря тийнейджърка от него.