Гери-Никол разочарова феновете - пресели се в света на чалгата

14 юни 2021 | 11:56
3799
4
Снимки: Instagram
4

Преди броени дни на бял свят излезе новата песен на Гери-Никол - "Бутай", за чиито снимки секси блондинката е отскочила до индонезийския рай - остров Бали. Около 100 000 лв. е излязла цената на новия клип на певицата, а самите снимки са направени през зимата в един от най-луксозните хотели на екзотичния остров.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Само сцената с басейна, пълен с цветя, е струвала над 10 000 долара. От хотела с радост изпълнили всяка прищявка на Гери, включително да напишат с листа от бели рози "Бутай" в средата на басейна, научаваме от Show.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)


Самият престой на талантливото миньонче в скъпарския комплекс пък бил на стойност 5 000 долара. Яката дупара разполагала със специална работна виза, уточняват още от изданието. Заради пандемията Бали е затворен за туристи вече повече от година и половина, но благодарение на връзките на баща си Гери се уредила да снима клип на райската дестинация.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)


Всички разходи на екипа, придружаващ певицата, били поети от самата нея. Сред нужните неща, за които гласовитата иманярка се бръкнала дълбоко в джоба, били и сценичните тоалети и техниката. Така сумата ударила 100 бона, разкриват близки до певицата.Благодарение на тлъстата сума, проектът изглежда на световно ниво и всички създатели около него са доволни. Не така обаче стоят нещата с феновете на Гери-Никол, които негодуват от факта, че любимата им певица е не само далеч от R&B стила си, но и че самото парче си е чиста проба чалга. Автор на музиката на "Бутай" е известният композитор в сферата на попфолка Даниел Ганев. Текстът също е на автор, който работи с чалга звездите.

С новата си песен Гери-Никол става поредната певица след Тита, която изневерява на стила си, залагайки на чалга ритъма. Дали ще се установи за постоянно в света на фолка, предстои да разберем.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gery-Nikol (@gerynikol)

Четете още: Глория показа внучето - вижте на кого прилича (снимка)
 

Още по темата

Коментари

4 Johnny Bravo
  14 юни 2021 | 19:03 отговор
 

Тая мнооо грозна уе....

 
3 jo
  14 юни 2021 | 19:02 отговор
 

 
2 Полиглота
  14 юни 2021 | 14:15 отговор
 

Гери 100% съответства на японското значение на името си - дрисък.

 
1
  14 юни 2021 | 12:48 отговор
 

Точно в чалгата и е мястото. Но в най-долната чалга, защото има чалга изпълнители с повече класа и самоуважение от нея.

 

Добави Коментар

Най-четени