Глория отново показа, че не понася зет си

02 септември 2021 | 14:20
16811
0
снимки: Instagram
0

За отношенията между Глория и зет ѝ Даниел сме чували много, но преобладава твърдението, че фолкдивата не приема половинката на единствената си дъщеря Симона.

 

Младата дама обаче слуша сърцето си и не само, че запази връзката си с момчето, в което се влюби до уши, но и двамата станаха семейство, а дъщеря им Галина, вече е на цели 6 месеца. Като всяка развълнувана, млада майка, Симона отбеляза половин година от раждането на детето си, като публикува няколко снимки с малката си принцеса и гордия татко Даниел. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Глория от своя страна е истински горда от факта, че е баба на момиченце, което носи нейното име. Тя не спира да го показва, като публикува кадри с нея в социалните мрежи и споделя щастието си с феновете. Певицата също така не пропуска и възможност да хареса и коментира публикациите на Симона, особено тези, на които присъства и Галина. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@simonazagorova21)

Отскоро обаче забелязваме, че Глория изглежда неслучайно, заобикаля снимките, които дъщеря ѝ пуска с Даниел и не реагира на тях. Нито с харесване, нито с коментар. Вероятно това би трябвало да е поредният знак, че звездната дама не одобрява зет си. Самата тя никога не е коментирала тази тема публично, вместо това акцентира върху положителните емоции покрай появата на първото си внуче. 

Четете още: Няма да я познаете: Вижте Жанета Осипова преди операциите (снимки)

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени