Глория отвя всички с това деколте (снимка)

30 юли 2021 | 11:34
8057
4
снимки: Instagram
4

Глория е сред фолкдивите, които винаги изглеждат безупречно, а красотата им е неописуема. И въпреки че годините си минават, тя си остава все така перфектна и пленителна.

 

В момента певицата се радва на поредната си почивка в слънчева Гърция, откъдето не спира да радва почитателите си с красиви кадри, като последният от тях ще ви остави без дъх. На него Глория позира за селфи от плажа, като дори и там визията ѝ е изпипана. 

Тази година тя демонстрира страхотната си фигура в интересни модели бански, като вчерашният подчертава шоколадовия ѝ тен. Сигурни сме обаче, че мъжката аудитория не би обърнала внимание толкова на цветовете и модела, колкото на "пълнежа". Дали е от ъгъла, под който се е снимала, или по друга причина, гърдите на Глория изглеждат още по-големи. Съвсем спокойно можем да заявим, че фолкдивата вече може да се конкурира и с Катя от дует "Ритон" по пищен бюст. 

Към кадъра певицата не пропуска и да отправи вдъхновяващо послание към феновете си, а именно: "Нека да е лято! Правете това, което ви носи радост и ви прави щастливи! Прегръдки от мен!"

Четете още: Една пораснала красавица: Ето как дъщерята на Мария отпразнува рождения си ден

 


Още по темата

Коментари

4 koko
  03 август 2021 | 21:33 отговор
 

то це вижда че циците са и набръчкани и отпуснати

 
3 М
  31 юли 2021 | 12:18 отговор
 

Е еее,хайде по-полека с подмазването,красотата и била “неописуема”!Неописуема е само вашата посредственост!

 
2 Мариана
  31 юли 2021 | 12:16 отговор
 

 
1
  30 юли 2021 | 23:34 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени