Глория винаги е била от звездните дами, които демонстрират класа и го доказа за пореден път, като отвърна достойно на колежката си Кали и Тото, след като те не се изказаха никак ласкаво за нея и творчеството ѝ в подкаста на рапъра.

В интервюто Тото заяви, че русенската дива не е сред фолкпевиците, които са останали в историята с хитовете си. Всъщност, той дори сподели мнение, че Глория няма разпознаваеми песни. Кали от своя страна не направи опит да защити колежката си, а единствено заяви: "Някои хора ще ти кажат, че има хитове. Например: "Ако бях се родила река"". Но Тото очевидно не приема Глория като хитов изпълнител.

View post on Instagram
 

Мнозина нападнаха рапъра и Кали, а реакцията на певицата също не закъсня, като за пореден път показа, че разчита на любовта на феновете си и нападките не са в стила ѝ:

View post on Instagram
 

"Благодаря на моята вярна публика и на всички медии, които ме подкрепиха относно нападките на двамата изпълнители в тяхно интервю неотдавна! Обидно е и за моите фенове, защото те имат вкус и те решават какво да слушат! Разочарована съм и ми е болно, защото никога нищо лошо не съм казала през всичките тези години, не съм коментирала колега или неговата работа - това го няма в моя речник и е под достойнството ми! Всеки има публика и свои хитове! Напротив, уважавам труда на всеки артист и зная през какво минават колегите, за да направят една песен и да я поднесат на аудиторията! С какво заслужих такова отношение?! Бъдете здрави, по-позитивни и постоянни в работата си!
Аз ще забравя...бързо!"

Четете още: Ах, какъв красавец: Александра от "Ергенът" показа баща си (снимки)