Единствената връзка, която фолк певицата Глория афишираше в публичното пространство, вече е в миналото. От два месеца тя е разделена с пловдивския бизнесмен Йордан Джермански, с когото бяха и сгодени. Информацията е потвърдена от приближени до примата на попфолка.

Раздялата им станала факт още преди обявяването на социалната изолация. Двамата имали доста търкания напоследък, а в първите дни вкъщи решението за раздяла било взето окончателно. Запознати споделят, че причина за финала на взаимоотношенията им станала разпра между двамата за кариерата на Глория. Ревнивецът държал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Ограничението изобщо не се понравило на русенката и тя взела категорично решение да го напусне. "Не мога да се откажа от песните, публиката и не приемам такъв ултиматум", категорична била тя.

View post on Instagram
 

За връзката на Глория и бизнесмена се разбра през юни миналата година, а по Коледа изпълнителката показа годежен пръстен. С днешна дата тя е върнала пръстена на бившата си половинка и е започнала на чисто живота си.