Годеницата на Данчо от „Фермата“ прости на Даяна

06 ноември 2020 | 22:14
15399
5
bTV
5

Една съсипана от мъка и унижение жена влезе в риалитито „Фермата“, за да потърси отговор на въпроса дали все още е обичана. Обляна в сълзи и разтърсвана от тежки емоции, годеницата на фокусника Йордан - певицата Камелия Ноева, мина през портата на стопанството и поиска от любимия си обяснение за публичния му флирт с актрисата Даяна Ханджиева. Откакто е в шоуто, илюзионистът се жалва, че личният му живот е скучен, лишен от спонтанност и секс, и упорито ухажва звездата от „Скъпи наследници“. От своя страна Даяна го нарича „просто приятел“, но не спира да го прегръща и целува.„Не ви пожелавам да сте на мое място, вечер да сядате пред телевизора и да се чудите какво още ще видите!“, заяви Камелия на новата двойка с влизането си в стопанството. Отчаяната годеница призна, че откакто Данчо и Даяна се натискат пред камерите, сънят и нервите й са разбити, а съжалението на околните я смазва. Жегната от признанието й, Даяна побърза да се извини за свободното си поведение и да се оттегли от полесражението.

Останали насаме, фокусникът и певицата проведоха драматичен, мъчителен разговор, пълен с обвинения, молби и интимни признания. Въпреки болката си, Камелия реши да се бори за връзката си и да прости. „Виждам, че си ме повикал във „Фермата“, за да се сбогуваш с мен! Виждам го в очите ти, усещам го в гласа ти! Не ми пука, че гримът ми е размазан от сълзи, пука ми дали още вярваш в нас, дали този пръстен още значи нещо за теб? Няма да се откажа толкова лесно! Няма да съм смирена и с лека ръка да загърбя онова, което сме градили толкова дълго! Ще се боря за теб до последно, защото ти си моето момче! Готова съм да простя много неща. Мога да живея и без теб, но не искам, човече, не искам без теб!“, каза тя на Данчо, разтърсвана от хрипове.Горчивите й думи отприщиха океан от емоции във фокусника, който доскоро кроеше планове за бъдещето си с Ханджиева. „Отпуснах се прекалено много, защото ми беше хубаво, много харесах Даяна като жена. Но нещата, които си виждала до днес, повече няма да ги виждаш! Обещавам ти! Съжалявам, че се показах слаб и ти причиних всичко това. Обичам те!“, разхлипа се неудържимо той и силно прегърна годеницата си. В крайна сметка двамата решиха, че са създадени един за друг и нищо не може да ги раздели, а Камелия напусна фермата спокойна за бъдещето им.

Четете още: Унижената годеница на Данчо от "Фермата" изплака мъката си

Още по темата

Коментари

5 Опа
  25 ноември 2020 | 20:13 отговор
 

Йордан е най-големия комплексар и освен това е много прост. Само знае да мрънка!

 
4
  09 ноември 2020 | 01:14 отговор
 

Даяна е друга лига дето се вика, много по-добре от Йордан, той само знае да се бута където не му е работата и да си вярва. А годеницата му как може да се е хванала с него, тя е много по-достойна, свестна и готина от Йордан боклука!

 
 
13
14 ноември 2020 | 09:23

Да друга лига е. По-проста е! Само дето той е наивен и се връзва на сценария. Всичко е за да оцелее. Това му е грешката,че се влюби в грешен човек. И ще съжалява.А Даяна е една неуспяла комплексирана и мързелива жена!

3 АХААХА!
  07 ноември 2020 | 06:56 отговор
 

ТОЧнО пъК От Тая даЯнА щЕ ПОлУЧИ СЕкС ахаха! не ВИЖда Ли , че Е ФрИгИДНА , ТО затОвА Мъж нЯмА до неЯ. Да не ГоВорим , че е ПЛоска , кАТО дЪска и нИЩо ВЪЗбуЖДащо НЯМа в нея. саМО сЕ ЛигАви и Си игРае РОличКИ С ОГрОМнО саМоЧуствиЕ Без НИкаквО покритие. бОБИ Е сИГУрен поБедИТЕл . тоЛКОВА ПРедрЕШЕН ПОБедИтел далеч прЕди фиНаЛа мАй не Е ИмаЛО ОТ вСиЧКИ сЕЗОни ДОСегА.

 
2 АХААХА!
  07 ноември 2020 | 06:56 отговор
 

ТОЧнО пъК От Тая даЯнА щЕ ПОлУЧИ СЕкС ахаха! не ВИЖда Ли , че Е ФрИгИДНА , ТО затОвА Мъж нЯмА до неЯ. Да не ГоВорим , че е ПЛоска , кАТО дЪска и нИЩо ВЪЗбуЖДащо НЯМа в нея. саМО сЕ ЛигАви и Си игРае РОличКИ С ОГрОМнО саМоЧуствиЕ Без НИкаквО покритие. бОБИ Е сИГУрен поБедИТЕл . тоЛКОВА ПРедрЕШЕН ПОБедИтел далеч прЕди фиНаЛа мАй не Е ИмаЛО ОТ вСиЧКИ сЕЗОни ДОСегА.

 
 
Шш
09 ноември 2020 | 01:15

Вземи намали наркотиците.

1 НЕЛИ
  07 ноември 2020 | 04:52 отговор
 

всичко е един калпав сценарий опосумите да си правят интересно предаването.Тия мелодрами даже са кофти изиграни.Смешни интрижки.

 
 
Ани
14 ноември 2020 | 09:21

Сестро, не е калпав сценарии на Иван И Андрей, а на Даяна, която по този начин оцелява във фермата. Тя е едно лицемерно същество, което е под прикритие, за да се добере до финала и след края да си намери работа като актриса, защото я мързи да работи от девет до пет. От всичките ми познати, които гледат фермата никой не я понася!

Добави Коментар

Най-четени