Автор
Весела Георгиева

Годеницата на починалия попфолк певец Ангел сподели нещо страшно

Годеницата на попфолк певеца Ангел - Христина Пейкова, сподели разтърсващи подробности за последния им разговор. Вчера излезе информация, че Ангел си е отишъл внезапно от този свят в столичната болница ИСУЛ. Почернените близки са на мнение, че много неясноти около смъртта му.

Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за ковид. Състоянието му обаче се влошава.

Ангел вика линейка, защото започва да се задушава, но спешните медици, които идват, казват, че няма какво да направят...

"Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат. Постъпва в Пета градска, като там беше адекватен, гореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", разказа пред Bulgaria ON AIR годеницата му Христина Пейкова.

След няколко дни престой в болницата, лекарите решат той да бъде преместен в ИСУЛ. "На следващия ден му слагат кислород, който явно е на макс, а той ми казва, че това не му повлиява добре и гърлото му гори адски, а аз звъня на болницата, за да попитам нормално ли е? Те ми обясняват, че това е от кислорода и лигавицата му е суха, а той не може да си поеме въздух дори с кислорода", разказва още Христина.

Годеницата на изпълнителя споделя, че през цялото време се е чувала с него. Вчера през деня, когато се чуват за последно, той ѝ споделя, че са започнали да му вливат успокоителни.

"Вечерта в 9:30 му пиша как е, а той ми пише добре съм. Тогава се усъмних, че нещо не е наред, но не посмях да се обадя. Никаква вест от снощи, при което звъня в 8 часа сутринта и те най-спокойно ми заявяват, че той е починал, че е тръгнал да се задушава снощи към 11 часа, като са го интубирали и не са могли да направят абсолютно нищо."

"Той беше напълно здрав и нямаше никакви други придружаващи заболяване, напълно здрав, а когато попитах защо не са ме потърсили, те отговориха, защото нямали телефон", допълни още годеницата на изпълнителя.

От столичната болница ИСУЛ потвърдиха за смъртта на изпълнителя, но отказаха да дадат повече информация. От Пета градска болница също за момента не дават повече подробности. А близките на изпълнителя са готови да търсят докрай причината за смъртта на младия човек.