Автор
Woman.bg

"Голата приятелка" на Азис го нарича "мамо" (снимки 18+)

Наскоро в телевизионно предаване фолк легендата Азис отново затвърди позицията си, че не е спал с жена, а само седмица по-късно в Интернет пространството се появиха негови папарашки снимки с мацката Галина Димитрова - двамата голи в едно легло.

Ето какво каза изпълнителят след това:

„За огромно съжаление на всички, които си казаха – ето, видяхте ли, че не е гей, ще кажа - не бързайте.

Момичето се казва Галя и ми е приятелка. Тя ме нарича „мамо“.

Обичам я, но не по този начин, по който изглежда от снимките“, обяснява изпълнителят на „Гадна порода“, пише bliasak.bg.

„Да, защо да не спя с жени, ако те са мои приятелки. За мен полът е без значение, когато си приятел с някого - гол или облечен, дрехата не е компонентът, който ще те сближи с някой интимно“, категоричен е Азис.

Всички снимки вижте в Галерията!



Той сподели още, че е сигурен в потенциала на мацката да стане най-актуалния еротичен модел у нас.



"Трябва да си сляп, за да не видиш, че тя наистина е като извадена от кориците на еротичните списания. Брутално секси е, дори стряска, но само слабите мъже. Един истински мъж не би се уплашил от този сексапил. Нима не прилича на Виктория Силвстед? Е кой, ако не тя, питам аз?“, категоричен е Азис.

Галина Димитрова е звезда в еротичното шоу "Вавилон", което гастролира из родните клубове от няколко месеца. 19-годишната блондинка е и Мис Стара Загора за 2010 година. Снимала се е за списание 69.