Автор
Веселина Петрова

Гореща любов в Бразилия! Венсан Касел и Тина Кунаки разпускат на топло

Вече стана традиция Венсан Касел и Тина Кунаки да си подаряват бягство от натовареното ежедневие в първия месец от новата година.

Двамата стегнаха куфарите още по Коледа и отдавна се пекат под палмите на плажовете в Бразилия. Оказва се обаче, че тате Венсан и мама Тина не искат да се наслаждават само на собствената си компания. Заедно с тях е и малката Амазония, която двойката умело крие от камерите на папараците.

View post on Instagram
 


Почивката на актьора и секси модела е повече от приказна. Той обича да кара сърф, тя – да се пече на плажа и да обикаля страхотните бутици на Рио де Жанейро. Не държат да са 24 часа заедно, но когато са и палмите се изчервяват! Звездната двойка пуска достатъчно снимки в социалните мрежи, които ни карат да завиждаме на страстта, която съществува още между тях.

Бившият съпруг на Моника Белучи е в страхотна форма и въобще не се притеснява от разликата във възрастта между него и Тина. Тя пък е толкова влюбена в него, че е сред най-щастливите жени на света, защото такъв известен актьор ѝ е обърнал внимание.


За романа им се заговори още през 2015-а, когато двамата се появиха заедно в Ибиса. Никога не са крили отношенията си. А Тина описва запознанството им като „вълшебен момент, в който двамата са се оказали заедно на едно и също място”. През август 2018 г. се ожениха официално, а през април 2019-а на бял свят се появи Амазония.

И всички, които си мислеха, че Венсан просто иска да вкара в леглото си младата и очарователна Тина, без да има сериозни намерения към нея, трябваше да замълчат…

Четете още: