Автор
Христина Кирилова

Горещо: Джия се разголи и награби Валерия (снимка)

Певицата Джия и моделката Валерия са едни от най-обсъжданите участнички във втори сезон на "Ергенът". Фолкдивата не успя да спечели сърцето на Евгени, но защитничката на правата на животните продължава да се бори в надпреварата.

Шоуто вече е към края си, а страстите са нажежени до край. Валерия определено беше с предимство пред останалите момичета в имението в по-голямата част от времето, но все още не е ясно дали тя ще бъде победителката, тъй като Евгени показва симпатии и към останалите финалистки.

View post on Instagram
 

Едно обаче е сигурно - Джия и Валерия са запазили топлите си отношения, които са започнали по време на снимките на предаването и до днес са близки приятелки. Едно от доказателствата за това е горещата снимка, която и двете споделиха в мрежите преди броени часове. На нея Джия е с щедро деколте, като не оставя почти нищо на въображението на мъжете и е прегърнала моделката.

View post on Instagram
 

Джия вече не е част от надпреварата и изглежда, че макар и двете с Валерия да се бореха за сърцето на един и същи мъж, са успели да запазят приятелството си.

Четете още: Като Барби и Кен: Джулката и Теодор се щракнаха по бански в Куба (снимки)