Горещо: Николета Лозанова пусна гола снимка от ваната

Николета Лозанова за пореден път пусна провокативна снимка на профила си в Инстаграм. Палавата брюнетка публикува кадър от ваната в хотела, в който отмаря в момента.

"Няма да ви кажа" е заглавието на фотоса, с което Ни Ло открито заявява, че този път няма намерение да издаде мястото на почивката си.

View post on Instagram
 

Към снимката, на която тя се е потопила по корем във вана, пълна с пяна, тя е написала: „Няколко дни в рая“. Кадърът, на който плеймейтката показва голото си дупе, веднага разгорещи последователите ѝ

"Много си секси", "Огън жена", "Топ дупе", гласят част от техните коментари. Към тях се е присъединила и приятелката ѝ Светлана Гущерова с думите „Гореща“. Да припомним, че двете отскоро работят по нов проект.

По-рано Лозанова качи кадър, на който се виждат маслинови дръвчета и написа, че се намира „някъде по света“. А последователите ѝ предположиха, че най-вероятно е в Гърция или Италия.

View post on Instagram
 

Тя разкри още, че с нея е любимият ѝ Ники Михайлов, с когото гледат анимацията „Шрек", докато си почиват.

View post on Instagram
 

В края на септември Ни Ло бе в Италия и не пропусна да се отбележи от Рим. Преди това пък тя отскочи до Париж, където присъства на Седмицата на модата и се разходи из любимите си бутици. Според запознати там тя е похарчила близо 20 000 евро за нови тоалети.

Четете още: Мария Игнатова показа какво ѝ подариха за сватбата. Очаква ли скоро бебе, питат се феновете