Готова за нова любов: Мира Добрева зашемети всички с тази промяна (снимки)

31 януари 2023 | 15:15
27254
6
снимки: Instagram
6

О, да - Мира Добрева е готова да отвори нова страница в живота си и още как! Знаем, че всяка жена, която иска да постави началото на едно по-светло бъдеще, започва промяната от прическата. Е, поредното доказателство за това е легендарната водеща, която реши да смени цвета на косата си и изглежда наистина удивително. 

"Веднага щом застудее, добавям топли нюанси. В душата или в косата - кога, както дойде", с тези думи Мира се похвали с новата си визия и загатна, че е готова да посрещне нов, по-топъл период от живота си. Добрева не е изневерила на любимото си русо, а го е обогатила, като е добавила очарователни розови оттенъци. 

Неотдавна емблематичната водещата на БНТ сподели, че се е разделила със съпруга си Жоро Торнев преди 2 години. И макар до момента да не са разведени официално, изглежда че звездната дама може би е готова да срещне нова любов в лицето на друг мъж.

За проблеми във връзката между Мира Добрева и съпруга ѝ се говори от много години, като по време на участието си във "Вип Брадър" преди време водещата призна, че е хващала любимия си в изневяра и това е бил изключително труден период в отношенията им. Но въпреки това, тя простила. Макар че тогава си дали шанс, съпрузите не успели да преодолеят различията си и преди 2 години заживели отделно.

Четете още: Полина копира Златка: Заформя се истинска война между двете жени на Джизъса (снимки)


Още по темата

Коментари

6 Чичака
  06 февруари 2023 | 05:49 отговор
 

Типична румънска циганка с тази коса.

 
5 Емо К
  01 февруари 2023 | 12:28 отговор
 

Вече е много стара за да буди интерес, може само за спорта да я мине некое младо конче

 
 
До Емо К
01 февруари 2023 | 13:16

Стар си Ти а не Тя

4 аз
  01 февруари 2023 | 08:44 отговор
 

Всичките оджунени и зяпнали,като маймуни-самата прелест!!!!!!!!!!!!

 
3 дон
  01 февруари 2023 | 08:42 отговор
 

Зашемети зашеметените!!!

 
2 Име
  01 февруари 2023 | 07:49 отговор
 

Зашеметила всички, защото си боядисала косата ? Вие наистина ли си мислите, че "всички" са такива глупаци, че се зашеметяват когато някой си боядиса косата ? Разбирам да си беше боядисала тутурутката и да я снима както майка я е родила ама косата... Явно си нямате работа.

 
1
  31 януари 2023 | 20:17 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3500 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени