Григор Димотров има връзка с дъщерята на руски олигарх?

За съжаление Григор Димитров отпадна на турнира във Виена след загуба в петък вечер от Даниел Евънс на четвъртфинал, но световните медии се съсредоточиха върху личния живот на българския тенисист, който както винаги е повече от любопитен.

Димитров участва в три дни от турнира в австрийската столица, по време на които камерите забелязаха непозната жена в щаба му. Тъй като дамата беше с маска, отне известно време да се разбере коя всъщност е тя. Няколко онлайн издания твърдят, че новата тръпка на Гришо е Лолита Османова, 27-годишната дъщеря на руския олигарх Елдар Османов.

View post on Instagram
 

Османов е един от големите играчи в руския енергиен бизнес и състоянието му се оценява на милиарди.

Лолита живее в Монако (където от години живее и Григор) и ръководи собствен бизнес. От профила й в Instagram става ясно, че тя е изпълнителен директор на Luxury International Magazine.

Освен това Лолита е отличничка от Московския университет със специалност Международни отношения. Има и огромно имение край Лос Анджелис - другото място, където прекарва най-много от времето си българската звезда в тениса.

View post on Instagram
 


Руската красавица влезе в заглавията на световните медии преди 3 години, когато се омъжи за Гаспар Авдолян - син на друг руски милиардер, Алберт Авдолян, бос на един от телекомите в страната.

Сватбата тогава се състоя в Долби Тиатър в Холивуд - мястото, популярно като локацията на церемонията за връчване на наградите "Оскар". Цялото тържество тогава е било за над 10 милиона долара, като на него пя Лейди Гага, а роклята на булката бе оценена на около 500 000 долара. Бракът обаче продължи малко повече от година.