Гришо показа намачканите с красивата рускиня чаршафи (снимки)

25 ноември 2020 | 15:32
45645
4
снимки: Instagram
4

Григор Димитров вече загатва, че до него има дама, която е пленила сърцето му. Тази сутрин той сподели красиви кадри от романтична почивка, на които ясно се вижда закуска за двама и приказна гледка. О, да и да не забравим измачканите чаршафи. По всичко личи, че нощта не е била самотна за нашето момче.

Димитров не прибави описание към сторито си, но красивата рускиня, Лолита Османова, с която се свързва името му в медиите в момента, е публикувала кадри с почти същата гледка. 

За момента не съществуват неоспорими доказателства за това, че двамата са заедно, но ви припомняме, че преди седмици видяхме Османова да подкрепя Гришо на един от последните му мачове.

Със сигурност обаче можем да кажем, че Лолита и Григор биха били чудесна двойка!

Четете още: Меган Маркъл с разтърсващо признание: Имах тежък аборт след като родих Арчи


Още по темата

Коментари

4
  27 януари 2021 | 16:26 отговор
 

Тази не беше ли кадъна?Потърсете и снимки преди пластиките за да видите че красива не е определение за нея...

 
3
  28 ноември 2020 | 20:52 отговор
 

 
2 Саманта Янкова
  26 ноември 2020 | 18:32 отговор
 

Рускинята е по хубава от лъскавата лелка на повикване и африканската какичка.

 
 
GOSHKO
30 януари 2021 | 20:33

Е доста по-млада е и има хирургически интервенции по лицето...

1 Иван
  26 ноември 2020 | 09:20 отговор
 

Представяте ли си живота на редакторките в woman.bg? По цял ден - кой кого наебал, на коя какъв и бил задникът, циците, тялото, във вана, без вана, баща й не й говорел, майка й умряла, имала сестра, нямала сестра, семейна трагедия, мъж плюс любовник, стари изроди, млади изроди. Боклукът на света на едно място, събран с ровене по треторазредсни сайтове в интернет. Ако ви затворят с такава жена (като редакторките) в една стая, ще побегнете с крясъци, а ако израснете с такава майка, на 16 ще бъдете завършен кретен. Да не дава Господ!

 
 
26 ноември 2020 | 16:40

Ymno

 
редакторката
05 януари 2021 | 18:06

Какво работиш и какъв си вкъщи са различни неща. Казва се професионализъм. Ти ако си стругар имаш ли струг в хола? Или си просто женомразец. Повечето женомразци имат малки пишки. Нещастници в живота, но пък може да успеят в професията. Ай ся бягай с крясъци, но не забравяй - пишката и да я дърпаш няма да порасне.

 
GOSHKO
27 януари 2021 | 05:33

Подките си мислят, че могат да обидят някого с размера на чурката. Курви прости, всичко над 10 санта, което си пъхате, е заради разшльоканите ви вагини, разтегнати от ниския ви морал и големите предмети, които си навирате. Като си проста подкя на работа си оставаш също толкова проста и при мажо си .

Добави Коментар

Най-четени