Ха! Лъчо от 'СкандаУ' се подигра със семейство Петканови в ефир

Лъчо от известния дует "СкандаУ" опроверга слуховете, че с дуетната му половинка - Тото, са скарани. „Не знам дали е за хубаво или лошо, но този път жълтите медии познаха. Скарахме сме с Тото. Той си взе апартамент на негово име. Каза, че изкарва повече пари от мене и си купи апартамент“ – каза в типично ироничния си стил Лъчо пред Николаос Цитиридис.

View post on Instagram
 

И така иронизира Даниел и Александра Петканови, които споделиха с всички драмите в брака си.

В началото на годината известният като Лудия репортер Даниел и половинката му Александра признаха, че имат проблеми, в основата на които стои фактът, че тя почели повече от него и си е купила жилище в столицата на нейно име.

След куп драматични сцени, излязли в публичното пространство, двойката все пак се помири и дори отпразнува рождения ден на сина им - Габриел, с парти.

View post on Instagram
 

Мнозина дори ги заподозряха, че са използвали развода като пиар трик, за да привлекат последователи в социалните мрежи.

А сега с това си изказване в ефира на Лъчо стана ясно, че той се подиграва на инфлуенсърската двойка, които станаха за смях с разправиите си за един имот, писа Lupa.

„Много са ни яки отношенията, защото сме заедно така чисто любовно, но отношенията ни са приятелски и работни. Вкъщи се обичаме, а в студиото работим“, сподели още Лъчо за любимата си жена Ралица и показа, че при тях е невъзможно да настъпи разрив в отношенията им заради апартамент.