В началото двойката имала идеята да отпразнува шестата си годишнина в Мексико на 10 май, но заради напрежението в страната се върнали в САЩ.

Певецът Сийл и моделът Хайди Клум подновиха брачните си обети за шести път. Това се случи на скромна брачна церемония във Флорида на 7 май.

Двойката мина под венчило отново, този път в компанията на децата – Лени (7 г.), Хенри (5 г.), Йохан (4 г.) и 19-месесечната Лу, пишат от vesti.bg

Освен тях семейството бе поканило още 100 гости в клуб, собственост на строителния магнат Доналд Тръмп, в Палм Бийч.

В началото двойката имала идеята да отпразнува шестата си годишнина в Мексико на 10 май (Хайди и Сийл се врекока във вечна вярност на тази дата през 2005 г.), но заради размириците в страната, трябвало да се приберат у дома в САЩ.

Според британския сайт "Фимейл фърст“ близкият им семеен приятел Тръмп ги спасил в последната минута, като им предотстъпил цялото заведение и помогнал за организирането на празника.



Източник на "Радар онлайн" коментира: "Преди седмица Хайди се обади на Тръмп, за да го помоли за услуга и той моментално се отзова. Беше щастлив да помогне, въпреки че не успя да присъства на партито, тъй като имаше друг ангажимент настрочен за същия ден".

По повод семейната традицията всяка година семейството да подновява брачните си обети, наскоро германският модел коментира: "Това е времето, в което да отдадем необходимото уважение на брака си. В този ден си припомняме за цялата любов, която имаме един към друг. За нас е важно, а и даваме добър пример на децата си. Така си казват: "Хей, мама и татко се обичат толкова много, че се женят всяка година".

Галерия - Хайди Клум и Сийл