Автор
Ева Лъчезарова

Хайди: Отчаяна съм – искам да махна имплантите!

Хайди Монтаг няма търпение да застане отново под ножа.

Този път обаче риалити звездата, която стана известна с това, че си направи 10 пластични интервенции в един ден, иска тялото й отново да стане нормално.

23-годишната Хайди иска да премахне огромните импланти, които си сложи съвсем наскоро.

В момента звездата носи най-големия размер сутиен – G и иска да я намали до чашка D.

“Чувството е ужасно, взимах болкоуспокоителни, но те не подействаха и просто спрях, но гърдите продължават да ме болят” – споделя Хайди.

Тя допълва, че не може да прегръща четирите си кучета и носи само специално ушито за нея бельо и дрехи. „Обожавам фитнеса, но за мен е невъзможно да тренирам с тези гърди. Това е ужасно не мога да живея нормално живота си” – допълва Монтаг.

Звездата търси пластичен хирург в Южна Африка, който да извърши процедурата, но се притеснява, че ще остане „затворена” в сегашното си тяло. Причината е, че докторът, който се съгласи да извърши 10-те операции в един ден върху Хайди и увеличи бюста й неимуверно, почина при катастрофа на 17-ти февруари. Джипът му падна от скала, докато той карал и едновременно с това пишел съобщение на брат си.

Д-р Франк Райън беше критикуван изключително много след като направи толкова много операции на звездата в един ден.

Хайди пък призна, че почти не е умряла след като е приела твърде много Demerol, което намалило броя на вдишванията, която тя прави до 5 на минута, но всичко това си заслужавало.

Монтаг признава, че съпругът й Спенсър Прат, с когото в момента са в развод, е бил против интервенциите. „Никой не иска да се грижи за жена си, която изглежда сякаш е претърпяла ужасен инцидент, молих я да не се подлага на това” – каза Прат.

В момента мечтата на Хайди е да живее обикновен живот в Коста Рика – „Искам да изляза извън света на Холивуд. Не желая да се връщам вкъщи, ще живея без семейството си и приятелите си”.

В последните няколко дни Хайди е отново е по страниците на всички таблоиди, след като стана ясно, че съпругът й Спенсър Прат се опитва да продаде нейна секс касета за впечатляващите 5 милиона долара.