Автор
Woman.bg

Хакнаха профила на една от най-красивите ни миски

Една от най-нежните и красиви носителки на титлата Мис България (2018) и Мис Планет Талант (2019) Теодора Мудева стана жертва на хакерска атака. Часове след като възпитаничката на Английската гимназия в Бургас получава отлични оценки на матурите, телефонът й блокира. Оказва се, че профилите в социалните мрежи, както и електронната й поща са недостъпни, а Теодора разбира, че трябва да плати, за да си ги върне.

„По-късно разбрах, че е използвано препращащо IP и хакерът е имал достъп до всичко в телефона ми. Занесох апарата при професионалисти, които отстраниха целия хак, но се оказа, че е направен доста майсторски - споделя Теди. - Не съм и очаквала, че може да представлявам такъв интерес за подобни хора и за това не съм била внимателна в измислянето на пароли и изобщо във виртуалното пространство. Сега разбирам, че това е грешка. Не зная какво са търсили, но със сигурност не са го намерили. Това, което показвам открито, това съм аз самата и не крия нищо в телефона.“

Теодора е категорична в мнението си, че никой не трябва да се поддава на подобно виртуално изнудване. Дори се опитва да гледа философски на нещата. Всеки край може да е начало и след като много скоро за нея започва нов етап от живота й като студентка в Софийския университет, това може да е и нов старт на социалния й интернет живот. Красивата мис вече събира своите последователи в новия си Instagram профил.