Романсът между Меган и Хари изглежда като модерна приказка за съвършената любов, но май ще се окаже, че отношенията помежду им невинаги са били безоблачни.

Според официалната версия принцът се влюбил в актрисата в мига щом я видял и разбрал, че тя е жената за него. Само че в действителност той е загубил ума си и по още една красавица, след като вече излизал с Меган. Тя е моделът Сара Ан Маклин и притежава хубост, подобна тази на Маркъл. Хари се запознал с нея на едно от многобройните партита, които посещаваше преди. Двамата си допаднали и завързали чудесен разговор. А откъде знаем всичко това?



Преди няколко седмици писателката Анджела Левин издаде книгата си „Хари: Разговори с принца“. В нея тя издава всички пикантни подробности около залитането на кралския наследник по Сара. Двамата излизали на срещи в най-ранния етап от отношенията между Хари и Меган. И въпреки че помежду им прехвърчали искри, сладките им приказки и привличането не стигнали за зараждането на връзка.

Според Анджела Левин принцът не спирал да изпраща съобщения на модела, но всичко приключило, за да даде шанс на любовта си с Меган. За него това е било просто една безобидна задявка.

Четете още: Криско ще става баща!