Автор
Woman.bg

Харисън Форд притежава $340 милиона, но лети с икономична класа!

Харисън Форд е един от добрите примери на нашето време. Той е сред най-богатите актьори в Холивуд (притежава 340 милиона долара), но въпреки това реши да остави частния си самолет и заедно със семейството си да пътува с икономична класа в Нова Зеландия.

76-годишният актьор, 54-годишната му съпруга Калиста Флокхарт и 18-годишният им осиновен син Лиам бяха заснети от папараци в неделя, докато се качваха на борда на самолета в Нова Зеландия.

Харисън и семейството му са на семейна почивка на екзотичната дестинация. Те обаче умело се пазят от обективите на фотографите и единствените снимки на звездният актьор и близките му са точно тези от летището.

Четете още: Секссимволът на годината, в която сте родени

Припомняме ви, че Харисън Форд не е първата знаменитост, която въпреки големите си финансови възможности решава да се вози с редовен полет, и то икономична класа.

Преди време, когато все още бяха заедно, Брад, Анджелина и децата им пътуваха до имението си в Южна Франция със съвсем обикновен полет на "Ер Франс", и то в икономична класа. Избор, който предизвика истинска истерия сред пътниците на летателния съд и доведе на летището орди от папараци.



Мадона също доказа, че въпреки богатството си от 590 милиона долара не забравя от къде е тръгнала. Певицата бе заснета да пътува от Лондон до Лисабон с икономична класа преди близо година и половина.

Преди две години, нарушавайки кралския протокол, херцогинята на Кеймбридж Кейт също пътува с обикновен пътнически самолет на прибиране от Холандия в родния Лондон.

А вие, дами, бихте ли летели икономична класа, ако имате толкова солидно богатство, или бихте се глезили с частен самолет?