Автор
Woman.bg

Хейли и Джъстин се пазели до първата брачна нощ

Една от пресните звездни двойки, които сключиха брак миналата година, са Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин. Връзката им стана официална за медиите през лятото и още през септември двамата решиха да се врекат във вечна вярност и любов. Церемонията е била тайна и не бе придружена от величествено тържество, присъщо за звездните сватби.

Всъщност, смелата крачка, която двамата влюбени предприеха един към друг, не е съвсем неочаквана, тъй като любовта им датира от много по-отдавна. Хейли и Джъстин имаха връзка преди няколко години, която не бе сполучлива. След нея Бийбър се преориентира към друга своя тръпка, Селена Гомес, но това лято отношенията му с русокосата Болдуин бяха подновени и той реши да се върне при нея. Само 4 месеца по-късно, тя вече е г-жа Бийбър.

Но защо влюбена двойка толкова много побърза да мине под венчилото? Причината е доста интересна...

View post on Instagram
 


Джъстин и Хейли дадоха интервю за новия брой на сп. „Vogue”, в което споделиха изключително любопитни факти за любовта си, включително и че се пазели за първата брачна нощ. Точно така, двамата не са правели секс до заветното „Да“. Това била и причината за бързото взимане на решението да се оженят, Джъстин просто не можел да устои на Хейли повече. А ето какво казва самият той за подновената им любов:

„Когато видях Хейли през юни, осъзнах че съм забравил колко много я обичам, колко много ми липсва и колко положителна енергия внесе тя в живота ми. Казах си, че точно от това имам нужда.“

Хейли от своя страна сподели, че в момента двамата с Джъстин посещават терапевт, тъй като бракът е трудно начинание, защото между тях все още съществуват недоразумения от миналото.

View post on Instagram
 

Четете още: Змия ли е Ким?