Автор
Весела Георгиева

Хепи Ванче похарчила парите от Фермата, върна се към старата си работа

Хепи Ванче, която спечели голямата награда в последния сезон на „Фермата“, вече е похарчила парите от шоуто. От няколко дни тя вече е част от екипажа на луксозна лодка, писа Lupa.

"Гостите са на разходка, готвача заспа, а аз се възползвам от всяка свободна минутка...не че не ми се спеше, ама ще спя после", написа Ванче под снимките, на които се вижда как се гмурка в "обедната почивка".

View post on Instagram
 

Парите, които чаровната брюнетка спечели в риалити шоуто, са свършили и това станало причина Ваня да се върне на работа по корабите. Тя така и не успя да купи мечтаната гарсониерка, защото 90 000 лева не стигат за малко жилище в София. След като грабна наградата тя се оплака, че парите са малко и от шоуто трябва да помислят да ги увеличат.

„Океанът ми липсваше и приех ангажимента, за да си начеша крастата. Но всъщност много малко време ми трябваше, за да осъзная, че не ми липсва толкова морето, колкото България. Тези, които си мислят, че работата на яхта е само шампанско и мечти, са в голяма грешка”, признава Илиева под снимките, качени в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

Мечтата на „фермерката“ да започне работа в телевизия не се осъществи и тя е доста разочарована.

„Много искам да работя в телевизия. Мога да плямпам, без да спирам, доста дълго време, нали такива хора се търсят за водещи“, направи си реклама на няколко пъти Ваня, но от Би Ти Ви останаха глухи за намеците. Сега е решила да пише книга за своите преживявания в предаването.