Всеки ден научаваме новини за Меган Маркъл – противоречивата снаха в кралското семейство, чийто живот никога няма да бъде същият, след като се превърна в дамата на сърцето на заклетия ерген принц Хари. Вече трета година медийният интерес към бившата актриса не стихва. Тя често бива нападана, а журналистите спекулират с най-болезнената тема за нея – семейството ѝ отвъд Океана.

Въпреки че Меган запазва великодушно мълчание и не коментира болезнените удари на пресата, те определено имат негативно отражение върху душата ѝ. Едно от доказателствата за това е битката, която любимият ѝ Хари започна с някои британски издания. Припомняме ви, че той се обърна към съда, за да потърси справедливост за съпругата си.



Днес научаваме, че още една силна фигура е застанала стабилно зад гърба на Меган и това е Хилари Клинтън. Вижте какво сподели тя в последното си интервю:



„Мисля, че дори когато годежът между Меган и Хари бе обявен, в социалните мрежи имаше редица нападки по нейн адрес. Тя беше постигнала определени неща в този живот. После се влюби в Хари, той също се влюби в нея и всички трябваше да се радваме за това. Трябваше да празнуваме, защото това е истинска любов. Красива любовна история. Просто ги погледнете и ще се убедите, че е така.



Тази несправедливост към Меган ме кара да се почувствам като майка. Боже, просто искам да я прегърна! Искам да ѝ кажа да продължава да бъде там, където е, и да не обръща никакво внимание на лошите хора, да не им позволява да я съборят. Просто да продължава да прави това, което мисли за правилно.

Не е никак лесно. Има някои техники, които усвояваш с времето, за да ти бъде малко по-лесно. Сигурна съм, че и тя ще ги научи, но пътят е труден. Мисля, че Меган заслужава много по-добро отношение.“

Хилари Клинтън е категорична, че херцогинята на Съсекс е трябвало да преглътне твърде много обиди, расизъм и сексизъм. Тя определя отношението на британската преса към нея като грешно и съсипващо.

А вие съгласни ли сте, че светът е твърде суров към една жена, която просто е послушала сърцето си?



Четете още: Враждата между Меган и Кейт се ожесточава