2012 година ще бъде покровителствана от водния Дракон и Меркурий. А това означава, че успех могат да очакват деловите и активни хора, отличаващи се със съобразителност и при това честност.

Основните качества, ценени от Дракона и Меркурий, са оптимизмът, ентусиазмът и умението на човек да се чувства в свои води в информационното пространство. Затова през цялата година ще трябва да сте в течение на събитията и не изпускате възможностите, които ви дава съдбата.

През 2012 година ще се приветстват сделките и обменът на полезна информация, но не бива да стигате до клюкарстване и сплетни. Само проверените факти ще ви бъдат от полза, а лъжливите могат да погубят репутацията ви.

През 2012 г. и любовта ще е нещо като сделка – за мнозина ще стане по-важно да получават любов, отколкото те самите да обичат. Нещо повече – някои ще се опитат да заменят чувствата си с материални блага, т.е. да получат нещо материално в замяна за своята благосклонност. Но в това няма нищо лошо – 2012 г. е време за получаване на награди за всякакви заслуги, включително и за доставяне на удоволствие на някого.

Семейните отношения през 2012 г. ще бъдат спокойни, всички ще се стараят да работят за благополучието на семейството и да разрешават финансовите проблеми, за да не става липсата на пари причина за караници и разочарования.

В държавен мащаб обаче са възможни проблеми, тъй като войнственият Дракон, подчинен на стихията на Водата и повлиян от Уран в Овен, ще провокира техногенни катастрофи, сривове на информационни системи, горивни и енергетически кризи, както и народни вълнения заради икономическата обстановка.

За съжаление не можем да разчитаме на стабилност. На политическата арена ще се появят нови лидери, които понякога ще взимат парадоксални решения.

Пълното затъмнение, което ще се състои на 13 ноември 2012 г. в Южното полукълбо, ще донесе наводнения и други природни и антропогенни катаклизми. Пророчествата за края на света обаче са силно преувеличени. Заслужава да се спомене само парадът на планетите, очакван през декември 2012 г. В една линия ще се подредят не само планетите от Слънчевата система (Сатурн, Юпитер, Марс и Земя), но и планети от други галактики. Затова можем да очакваме преминаване на едно ново ниво, усъвършенстване и преосмисляне на ценностите.

Трябва да се отнесете сериозно към всички събития, случили се през 2012 г., тъй като те ще залегнат в основата на 12-годишния цикъл. Не пропускайте шансовете, подарени ви от съдбата, взимайте всичко от живота и градете от него стабилна основа, на която да стоите твърдо още дълги години.

А тъй като Драконът обожава шумните и ярки празници, не забравяйте да празнувате всяка своя победа.

Годишен хороскоп за 2012 г., Овен (21 март – 20 април)



След положения усилен труд през 2011 г. Овните ще получават през 2012 г. награди и премии, ще се възползват от авторитета си и оберат заслужените плодове от усилията си. Не бива обаче да се възгордяват от вече постигнатото, защото през новата година ще трябва да се трудят още повече.

Не забравяйте, че много от постиженията си дължите на заобикалящите ви хора. Можете все така да се възползвате от помощта на приятели, роднини и познати, ако бъдете благодарни и не си присвоите всички лаври.

През 2012 г. Овните ще трябва да продължат започнатото през 2011 г. Това обаче не означава, че пред тях няма да се открият и нови перспективи. Ако поради някаква причина не сте доволни от настоящата си дейност, смело започвайте нови проекти паралелно със старите или независимо от тях.

Любов и семейство

През 2012 г. Овните ще трябва да преразгледат отношенията си с партньора, тъй като поради различни причини приоритетите им ще се променят. Вече няма да искате това, което сте искали през 2011 г., ще имате нови цели и нови привързаности. През лятото ви очаква кратка романтична връзка, ако разбира се не решите да изкарате отпуската с партньора си. Това обаче се отнася само за свободните Овни, докато семейните ще направят всичко възможно, за да запазят брака си, да увеличат бюджета на семейството и евентуално да имат деца.

Кариера и работа

За постигането на кариерен успех на Овните им се препоръчва през 2012 г. да усвоят новите технологии, да следят внимателно събитията в професионалната си сфера и да реагират адекватно на настроенията на ръководството. През есента подберете подходящ момент да напомните на шефа за заслугите си – премиите и увеличението на заплатата могат да ви потрябват за закупуването на нещо скъпо или за финансиране на собствената ви сватба.

Здраве

През 2012 г. Овните ще бъдат застрашени от заболявания на горните дихателни пътища и от слънчеви изгаряния. Затова е препоръчително да отбягват както продължителния престой на студено, така и дългите слънчеви бани. Пазете се също така от ситуации, в които да бъдете обзети от гняв – Драконът е склонен да го провокира, но за вас е вредно както да сдържате негативните емоции в себе си, така и да ги демонстрирате твърде активно.

Основни успехи

Големи успехи можете да постигнете в сферата на търговията, компютърните технологии и администрацията. Постарайте се да „продадете“ знанията си по-скъпо, покажете какво можете и ще бъдете ценени както от началници, така и от подчинени.

Съвет

Научете се да бъдете гъвкави и лоялни, не се хвърляйте „с главата напред“, вслушвайте се в мнението на другите и тогава 2012 г. ще бъде лека, приятна и много плодотворна за вас.

Годишен хороскоп за 2012 г., Телец (21 април – 20 май)



През 2012 г. Телците ще трябва да довършат започнатото през 2011 г. Ако просто се отпуснете и решите, че отлагането няма да задълбочи проблемите, то в началото на 2012 г. ще се изправите пред спешната необходимост да си „разчистите“ графика. Ако пък наистина сте нямали възможността да завършите нещо, Драконът с удоволствие ще ви я даде и дори ще ви „подскаже“ как да извлечете максимална полза от резултата.

На някои Телци ще им се наложи да сменят обстановката или работата, възможни са и продължителни командировки. Ако не се противите на текущите обстоятелства и подходите към тях с мисълта, че всичко ще завърши успешно, 2012 г. ще стане за вас още една стъпка към благополучното бъдеще.

Любов и семейство

През 2012 г. свободните Телци могат да започнат романтична връзка на работното място и това ще е най-добрият вариант – с помощта на партньора си не само ще се почувствате желани и обичани, но и ще уредите финансовите си проблеми. За семейните Телци ще е важно да знаят, че партньорът им ги подкрепя за всичко и одобрява всичките им постъпки. Не е изключено поради някаква причина да започнете да се съмнявате във верността на съпруга си и затова да изисквате от него да ви докаже, че заслужава любовта и доверието ви.

Кариера и работа

В професионалната сфера Телците не ги очакват проблеми, освен ако не стигнат от инат до открит конфликт с ръководството или деловите партньори. Бъдете по-хитри, с директно противопоставяне нищо няма да постигнете, особено ако ръководството и партньорите ви са в правото си да ви възразят. Не се отказвайте от нови задачи, дори ако ви се струва, че ви карат да правите нещо, за което не сте компетентни.

Здраве

През 2012 г. слабите места на Телците ще са гръбнакът и врата. Затова контролирайте физическите натоварвания на гърба, независимо дали става въпрос за лека тренировка във фитнеса или вдигане на щанги. През пролетта и есента се подложете на общо укрепващ масаж.

Основни успехи

През 2012 г. можете да очаквате успех в отраслите, свързани с метали (добив, продажба, изработка на метални изделия) или други земни изкопаеми, обработвани с огън и вода.

Съвет

През 2012 г. за вас е важно да действате. Забравете прословутия си мързел, иначе може да изпуснете нещо наистина ценно.

Годишен хороскоп за 2012 г., Близнаци (21 май – 21 юни)



За Близнаците 2012 г. ще е доста благоприятна, тъй като покровителят на годината им симпатизира – Драконът обича артистичността и многоликостта на Близнаците и ще ги обсипе с щедри подаръци. Но не бива да разчитате само на това – можете да направите много и сами. Само не бъдете дребнави и стиснати, от вашата щедрост зависи това колко бързо ще постигнете целта си, независимо дали в професионален или личен план. Не е изключено да ви се наложи да дадете нещо, за да получите нещо значително по-голямо. През втората половина от годината ви очаква интересно предложение, което ще ви позволи да се реализирате. За целта обаче ще трябва да си припомните своите навици от времената, когато сте започвали пътя си.

Любов и семейство

Свободните Близнаци през 2012 г. ще получат признание и преклонение, а т.е. амбициите им ще бъдат удовлетворени. Най-важното е да се появяват по-често пред хора и непрестанно да се показват в най-добрата си светлина. Семейните Близнаци може да поискат да се почувстват свободни и „ергени“. Ако някои от тях решат да си направят втори меден месец със съпруга/та, то други просто ще си намерят любовник/любовница. Това обаче едва ли ще се отрази зле на семейния им живот.

Кариера и работа

Напредъкът в кариерата през 2012 г. ще зависи от това дали ще успеете да убедите началството, че сте уникални и незаменими. Ако на някои ваши колеги за целта им се налага да доказват възможностите си с много труд, то вие ще можете да го направите само с помощта на своята артистичност. Постарайте се обаче да не прекалявате и не правете открито шефа на глупак – иначе може да постигнете обратен ефект.

Здраве

През 2012 г. Близнаците ще трябва да обърнат внимание на нервната си система. Бързо сменящите се събития, не всички от които ще са приятни, могат да ви изкарат от релси и да ви доведат до депресия. Намерете време за почивка в курорт с минерални бани и си създайте навика да пиете чайове от успокояващи билки.

Основни успехи

През 2012 г. Близнаците ще имат най-голям успех при правенето на от нищо нещо, от ненужно – необходимо и от старо – ново. Т.е. във всичко, което изисква илюзорна промяна на външността, а не на същината.

Съвет

Спомнете си как сте си създали най-големите неприятности в живота и се постарайте да не допускате същите грешки втори път.

Годишен хороскоп за 2012 г., Рак (22 юни – 22 юли)



През 2012 г. на Раците ще им се наложи да доказват (и то понякога много агресивно), че с право заемат мястото си под слънцето. Затова забравете инфантилността си и не се въздържайте да използвате „тайните си оръжия“. През годината на водния Дракон ще трябва да се откажете от обичайния си начин на живот, да положите усилия и да пробиете напред, вместо да ходите все назад. В никакъв случай не се заседявайте вкъщи, не бягайте от конфликти и интриги и не отхвърляйте покани и предложения. Точно през 2012 г. ще можете да подобрите значително финансовото си състояние, което ще ви позволи не само да харчите повече, но и да спестите средства за в бъдеще.

От огромно значение за Раците ще са новите запознанства – те ще се окажат крайно полезни и в деловата, и в личната сфера. Затова си обновете гардероба, купете си няколко ефектни тоалета и по-често излизайте сред хора.

Любов и семейство

Свободните Раци през 2012 г. ще са заети с търсене на „принца на бял кон“ (или на прекрасната принцеса) и няма да се впечатляват от никакви по-нискостоящи титли, нито пък от представители на простолюдието. Повишените изисквания към потенциалния партньор могат да станат причина за самота, така че се постарайте да оцените адекватно шансовете си и да не изисквате от околните повече, отколкото могат да дадат. Семейните Раци също не бива да очакват от партньора си нищо извънредно, иначе може да ви обвинят в изневяра. Все пак преди сте били доволни от всичко...

Кариера и работа

В кариерата ще ви помогне прагматизмът ви, стига да не е песимистичен. Т.е. ще трябва във всичко да търсите изгода, а не да държите стриктен отчет на рисковете и неприятностите. Ако успеете де подготвите добре почвата за труден разговор с ръководството, после можете успешно да поискате повишение или увеличение на заплатата. Това ще е още по-вероятно, ако през годината на Дракона си създадете навика да изненадвате приятно и да радвате колегите и шефовете си.

Здраве

През 2012 г. Раците трябва да избягват екзотичната кухня. Колкото и да ви се иска да пробвате нещо ново, спестете си го, защото пристъпът на остър гастрит може да ви съсипе плановете. Като цяло през идната година трябва да контролирате стриктно менюто си и да наблягате на леките рибни ястия. Огнедишащият Дракон ще ви предизвиква да хапнете люто, но не се поддавайте на тези провокации – морските дарове са вкусни и със сладко-кисел сос.

Основни успехи

През 2012 г. Раците ще постигнат най-голям успех в сферата на дипломатиката и миротворството, както и там, където своевременната професионална консултация ще помогне на хората, определящи заплатата ви, да избегнат проблеми и загуби.

Съвет

Не си дръжте всички яйца в една кошница. Консултирайте се с професионалисти и по-често излизайте сред хора.

Годишен хороскоп за 2012 г., Лъв (23 юли – 22 август)



За Лъвовете 2012 ще е поредната победна година – те ще вземат надмощие над себе си, над обстоятелствата, над уж „неразрешимите“ си проблеми и над финансовата си нестабилност. Като цяло Лъвовете и Драконите се разбират добре, тъй като се отличават с еднакви качества. Така че 2012 г. е вашата година. Винаги и навсякъде ще получавате това, което искате и което заслужавате.

Очаква ви признание от страна на околните, както и получаване на награди, премии и привилегии (особено ако напомняте тактично за заслугите си). През 2012 г. не е разумно да отказвате участието си в различни проекти, които със сигурност ще ви донесат добър доход. Колкото са по-сложни задачите, толкова по-добре ще се чувствате морално и материално. През пролетта ви очаква приятна среща, която може би сте чакали с нетърпение.

Любов и семейство

През 2012 г. Лъвовете могат като нищо да си сменят партньора, дори ако са с него от дълги години. Драконът предизвиква жажда за нови впечатления и ако се почувствате отегчени в компанията на партньора си, просто ще си потърсите по-феерична любов, която да превърне всеки един ваш ден в празник. Все пак се постарайте да избягвате прибързаните решения, а ако партньорът ви не успява да ви разнообрази, поемете вие инициативата и внесете оживление във връзката ви. За такива неща имате истински талант.

Кариера и работа

Колкото повече работите през 2012 г., толкова повече ще постигнете. Енергията ви трябва да е насочена в градивна посока, не се разсейвайте в спорове с колегите или просто другите хора. Поставете си конкретна цел – тя е по-лесна за постигане, отколкото си мислите. Ако вече отдавна мечтаете за нещо в професионалната сфера, действайте сега и няма да сгрешите.

Здраве

През 2012 г. Лъвовете могат да имат проблеми със сърцето. Бурните емоции, изблиците на драконов гняв и различните обосновани и безпочвени вълнения могат да предизвикат аритмия или стенокардия. Затова си пестете нервите, а като превантивна мярка се подлагайте на воден масаж и други водни процедури – се са идеални за премахване на стреса.

Основни успехи

През 2012 г. Лъвовете могат да очакват успех в творческите дейности, а т.е. там, където вътрешният им огън ще успее да сгрее сърцата и на други хора. Същото важи и за сфери, в които личният пример може да увлече много хора.

Съвет

Контролирайте самолюбието си, но не чакайте другите да си спомнят сами за заслугите ви и напомняйте за тях, за да получите повече от очакваното.

Годишен хороскоп за 2012 г., Дева (23 август – 22 септември)



През 2012 г. Девите ги очакват промени във всички области. При това промените ще са преимуществено за добро. Не се пазете от тях и не се опитвайте да се задържите в привичната за вас обстановка. Колкото сте по-инертни, толкова повече поводи за съжаление ще имате през годината на Дракона. Стремете се с широка крачка към своето щастие и благополучие. 2012 г. е период за затвърждаване на предишните ви успехи и получаване на нови блага.

Възможно е да си помислите, че вече сте достатъчно добре. И с това ще сгрешите, защото сте в състояние да задържите всичко, което ви е скъпо и при това да се развиете и в нова посока. През 2012 г. Девите могат да сменят всичко – партньора си, местожителството си, работата си, имиджа си. И всички промени ще са за добро, стига да сте наясно какво целите с тях.

Любов и семейство

През 2012 ви очакват много нови и интересни неща. Може да се влюбите до полуда и да извършите постъпки, които никой не очаква от вас. При това семейното ви положение няма да играе роля. През годината на Дракона при Девите е вероятно да има много раздели и разводи, но представителите на знака няма да страдат от самота, тъй като самите те ще бъдат инициатори за прекратяване на връзката поради появата на нов обект на любов. Постарайте се обаче да не действате изцяло под контрола на емоциите. Едно избухване може да приключи също толкова неочаквано, колкото е започнало.

Кариера и работа

В кариерата на Девите се набелязва интересна тенденция – всичко, от което сте се оплаквали през 2011 г. може да изчезне като дим. Възможно е да се отървете от омръзнал ви шеф, да получите предложение за нова длъжност или работа в друга компания, където гарантирано ще си паснете на мястото.

Здраве

През 2012 г. Девите трябва да заобикалят отдалече заведенията за бързо хранене, тъй като слабото им място ще е коремът. Колкото и странно да звучи това за тези почитатели на чистотата, Девите могат да пострадат от отравяне дори заради небрежно измит плод или зеленчук. Избягвайте също така да купувате продукти, докосвани пред вас от чужди ръце.

Основни успехи

Девите ще постигнат най-значителни успехи в онези сфери, където тяхната „земност“ ще въспира неразумните пориви на другите, както и там, където мъдрите им съвети ще спомогнат за намаляване на напрежението и търканията.

Съвет

Постарайте се външният ви вид да съответства на вътрешните ви стремежи. Ако за целта ще трябва да се промените съществено – направете го, това ще ви помогне да постигнете целите си.

Годишен хороскоп за 2012 г., Везни (23 септември – 22 октомври)



2012 г. ще донесе на Везните чувство за удовлетворение и спокойствие, въпреки че няма да липсват и поводи за тревога и вълнение. След като обаче разгледат от всички страни даден важен въпрос и постигнат хармония със себе си, Везните няма да реагират остро на всичко останало. Най-важното е да не сгрешите – ако направите компромис спрямо собственото си аз за някаква незначителна цел, това само ще ви навреди. През 2012 г. можете да си позволите да поотпуснете самонаблюдението и да спрете да се замисляте кое е правилно и кое не е. Вашето вътрешно чувство ще ви отведе към успеха. Ако ви предложат да се захванете с нещо, което не се правили преди – съгласете се.

Любов и семейство

Свободните Везни през 2012 г. ще имат чудесен шанс да открият своя приятел, покровител, защитник и любовник в едно лице. Ще намерите това, което ви е липсвало – човек, който да разрешава вашите проблеми и да съставя планове за бъдещето. Позволете му да ви ръководи и ще постигнете хармония. Семейните Везни пък напротив, не бива оставят партньора да командва. Покажете, че сте напълно способни да взимате самостоятелни решения, иначе цял живот ще свирите втора цигулка.

Кариера и работа

В кариерата също ще имате възможност да докажете на целия свят, че вашето мнение е решаващо. Под влиянието на Дракона авторитетът ви ще скочи до небето и ще отстоявате позициите си в ситуации, в които обикновено сте си мълчали и сте се съгласявали с другите. Не се страхувайте да спорите с началството, ако смятате, че сте прави и че вашето предложение е най-разумното. Обоснованата ви смелост може да ви помогне да направите страхотна кариера.

Здраве

През 2012 г. трябва да се пазите от преумора – физическа и емоционална. Старайте се да планирате така времето си, че да имате определени часове за почивка и релакс. И недейте да се измъчвате с характерните за вас съмнения по всеки един повод.

Основни успехи

Най-голям успех ще постигнат Везните там, където трябва да се приложи тяхното чувство за хармония, техния изтънчен вкус и нестандартното възприятие на света. А това на практика обхваща всички възможни сфери на дейност.

Съвет

Наблюдавайте околните, техните слабости могат да се окажат вашето най-мощно оръжие в борбата за място под слънцето.

Годишен хороскоп за 2012 г., Скорпион (23 октомври – 21 ноември)



През 2012 г. Скорпионите ще постигнат успех във всяка една сфера. Трябва обаче да се въздържат от изопачаване на фактите и измами, тъй като честният Дракон не приема подобни неща. Интригите са допустими, стига да са тънки. Ще имате нужда от стриктен план за действие – колкото по-ясно си представяте накъде водят постъпките ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. През септември-октомври ви очаква изпитание – ще трябва да приемете помощ от човек, с когото сте в обтегнати отношения или когото не взимате на сериозно. Забравете гордостта си, помощта му ще ви бъде нужна.

Любови семейство

За свободните Скорпиони 2012 г. ще е време на сексуални приключения или същински празник на любовта. Ще предизвиквате желание за „скъсяване на дистанцията“ у всички, така че ще имате богат избор. Семейните Скорпиони пък трябва да се контролират, ако искат да запазят брака си – изневярата може лесно да стане причина за развод.

Кариера и работа

На работа Скорпионите постоянно ще страдат от липса на време, но не защото не могат да се справят със задълженията си, а защото постоянно ще им хрумват нови идеи. Ще можете да се покажете в най-добрата си светлина, усилената ви работа и креативността ви ще бъдат оценени по достойнство. Имате неизразходвани тайни резерви – използвайте ги през идната година.

Здраве

През 2012 г. Скорпионите ще се чувстват прекрасно, но може да станат жертва на травми или изгаряния. Постарайте се да отбягвате употребата на леснозапалими вещества (включително и пиратки и фойерверки), бъдете внимателни, когато си правите романтична вечеря на свещи и не си играйте с огъня – в пряк и в преносен смисъл.

Основни успехи

Най-големи успехи ще постигнете в сферата на психологията, астрологията, педагогиката и изобщо там, където ще имате възможност да манипулирате околните за благото на вашата фирма.

Съвет

Следвайте интуицията си, именно благодарение на шестото си чувство ще можете да избегнете финансови или лични загуби.

Годишен хороскоп за 2012 г., Стрелец (22 ноември – 21 декември)



Стрелците през 2012 г. могат да очакват пътувания и многобройни срещи, както по работа, така и за удоволствие. Ще успеете да организирате разумно времето си, прехвърляйки част от задълженията си на чужд гръб, за да можете да се занимаете с това, което е най-важно или най-доходно за вас. Не е изключено да участвате в някакъв спор, но не като ищец или обвиняем, а като справедлив съдия. Постарайте се да бъдете обективни, за да не си спечелите врагове. Средата на годината ще е доста наситена със събития за Стрелците, възможно е да заминат на пътешествие, което да им донесе късмет или най-малкото да им подари много нови впечатления. Придобитият опит ще може да бъде приложен по-късно в работата или в личния живот.

Любов и семейство

Свободните Стрелци ще могат да намерят любовта си през 2012 г., най-вероятно сред хората, които споделят техните увлечения. Търсете си партньор, който да разсъждава като вас и няма да сгрешите. Само внимавайте да не пресечете зараждащото се чувство с твърде откровени призиви за действие. Семейните Стрелци ще издигнат брака си в култ и ще направят всичко възможно семейното огнище да стане още по-топло, а парите в сейфа – още повече. Любовта между съпрузите ще се изпълни с допълнителна страст.

Кариера и работа

Онези от Стрелците, които активно са се заели с кариерата си, ще постигнат успех, ако разчитат на реалните си възможности, а не на случая. Ако пък просто работите и тихо си вършите работата, без да мечтаете за повишение, то 2012 г. ще бъде лека и спокойна за вас. Постарайте се само да бъдете по-малко язвителни и не настъпвайте по мазола онези, които могат да ви навредят.

Здраве

През 2012 г. Стрелците трябва да си пазят черния дроб, който и без това не е в най-доброто си състояние, а от обилните тържества, провокирани от Дракона, ще пострада още повече. Въздържайте се от пикантни и мазни храни, както и от прекомерна употреба на алкохол. Когато заминавате на почивка, не ползвайте пакети „all inclusive”, а си подберете лично здравословно меню.

Основни успехи

През 2012 г. Стрелците ще постигнат успех във всичко, свързано с огъня, топлината, енергията и енергетиката. Благополучни сфери ще са и онези, при които има възможност за пряко общуване с опонентите и разубеждаване на хората, които не са съгласни с вас.

Съвет

Не мечтайте, а действайте – вече отдавна имате хубава идея, чието осъществяване ще даде добри резултати.

Годишен хороскоп за 2012 г., Козирог (22 декември – 19 януари)



През 2012 г. Козирозите ще се изкачват постепенно и методично към набелязаните от тях „върхове“. Това се отнася както до работата, така и до личния и социалния статут. Имате възможност да постигнете желаното там, където преди винаги сте претърпявали неуспех. Не очаквайте обаче всичко да ви падне от небето – за да получите нещо, ще трябва да се потрудите. Това впрочем никога не ви е плашило, а само ви е служило за стимул, така че през 2012 г. животът ви ще стане още по-интересен. Очакват ви любопитни срещи (включително и в личния живот), ще можете да сключите няколко изгодни сделки, както в пряк, така и в преносен смисъл. Ако в момента имате проблем с жилищната площ, то през 2012 г. той може да се разреши.

Любов и семейство

Свободните Козирози ще могат през 2012 г. да очароват онзи, към когото отдавна вече изпитват симпатия. Ако пък сърцето ви е все още свободно, имате шанс да срещнете любовта на някаква конференция или, колкото и странно да ви звучи, в козметичния център, фризьорския салон или басейна. Семейните Козирози ще трябва да се постараят да запазят брака си, защото възникналите разногласия заради неизпълнени обещания могат да доведат до развод.

Кариера и работа

Ако си мечтаете за някаква конкретна длъжност, то тя ще стане ваша. Ако решите да си смените работата, ще се уредите точно там, където сте искали. Само действайте решително, защото докато чакате най-благоприятния момент, някой по-лекомислен може да заеме мястото ви.

Здраве

Драконът предизвиква напразни тревоги, затова Козирозите през 2012 г. може д започнат да търсят у себе си несъществуващи заболявания. И тъй като ще ги търсят дълго и старателно, сто на сто ще открият нещо. Постарайте се да се замисляте по-малко как се чувствате физически – така ще бъдете по-здрави.

Основни успехи

През 2012 г. по-голям успех очаква Козирозите, чиято работа е свързана с бърза реакция, опасности и скъпоценни метали. Късмет ще спохожда и онези, които умеят бързо да се преориентират.

Съвет

Ако имате мечта, вървете уверено към нея, без да спирате иначе тя ще се сбъдне за някой друг.

Годишен хороскоп за 2012 г., Водолей (20 януари – 18 февруари)



През 2012 г. Водолеите ги очаква заслужено признание. Драконът ще им подари това, за което са мечтали или дори нещо, за което не и смеели да мечтаят. Само не отказвайте подаръците на съдбата и не поглеждайте назад към предишните си неуспехи. Дори ако през 2011 г. нещо не е станало както трябва, това не е повод да се отдръпнете и да си мислите, че така ще продължава и занапред. Защото ще сгрешите – за вас ще си спомнят и онези, които някога са ви обещали нещо, особено ако им напомните за себе си. През 2012 г. Водолеите ще могат не само да поработят ефективно, но и да си починат по най-добрия начин. Непременно обаче се отървете от всички „бивши“ партньори и несполучливи връзки, дори ако просто ви поканят на кафе. Те няма да ви дадат нищо добро.

Любов и семейство

За да открият щастието си през 2012 г. свободните Водолеи ще трябва да положат усилия и да спрат да очакват възобновяване на вече изчерпана връзка. Не поглеждайте назад, чака ви нова любов зад следващия ъгъл. Семейните Водолеи ще намерят свой собствен начин да укрепят брака си – може да въвлекат партньора си в съвместен бизнес или да измислят нещо друго, което да позволи на съпрузите да прекарват повече време заедно.

Кариера и работа

Кариерата ви набира обороти и през 2012 г. ще стане за вас стартова площадка, от която буквално да се изстреляте нагоре. Ако не бъдете инертни и не се задоволявате с това, което имате, през тази година ще положите основата на материалното и кариерното си благополучие за доста дълъг период от време.

Здраве

През 2012 г. слабото място на Водолеите са краката. При това проблемите могат да бъдат предизвикани и от неправилен избор на терапия или прекомерно увлечение по спорта. Не започвайте нищо „полезно“, без да сте се консултирали с лекар, иначе може да предизвикате разширени вени или тромбофлебит.

Основни успехи

Голям успех могат да очакват Водолеите, работещи в сферата на обслужването, където постоянно кипят страсти. Късмет ще имат и онези, които вече от години очакват повишение.

Съвет

За да бъде успешна за вас 2012 г., ще трябва да „разчистите терена“ - отървете се от всички проблеми, решението на които сте отложили за после. Те ви спират по пътя ви напред.

Годишен хороскоп за 2012 г., Риби (19 февруари – 20 март)



За Рибите 2012 г. ще е време на разкриване на тайни – ще откриете своето място на този свят. Може да става дума за езотерични философски знания или за банална „тайна информация“, която крият от вас вашите близки или колеги. Получените данни ще бъдат използвани разумно, но без рискове и шантаж – например с намеци и недомлъвки, които да ви донесат желаните привилегии. През 2012 г. Рибите трябва да разберат, че колкото повече се правят на скромни, толкова по-малко ще получават. Научете се да искате за услугите си толкова пари, колкото те струват в действителност. Тогава през втората половина от годината ще можете да сключите най-изгодната сделка в живота си.

Любов и семейство

На свободните Риби ще им бъде лесно да бъдат щастливи през 2012 г. - просто не пречете на другите да ви обичат. Не задълбавайте в двоумения защо ви обича някой и дали сте достойни за това. Може да срещнете нова любов на някое тържествено мероприятие или просто в най-близкото кафене. Семейните Риби пък трябва да посветят предварително половинката си в своите грандиозни планове – за да се примири с неизбежното (ремонт, бременност, бизнес) и да стане по-късно безценен помощник.

Кариера и работа

През 2012 г. Рибите ще трябва да поемат допълнителни ангажименти, за да не загубят това, което вече имат. Възможно е да ви предложат още една сфера на работа, която на практика няма да се заплаща. Но не отказвайте – след време това може да ви помогне да заемете мястото на онзи, който ви е „набутал“ в тази дейност. Нещо повече – ще придобиете навици, които ще ви бъдат от полза и в настоящата ви работа.

Здраве

Тъй като Драконът сам по себе си е силен стимулант, допълнителният „допинг“ във вид на огромни количества кафе и енергетици през 2012 г. може да съсипе нервната ви система. Променете при нужда навиците си, а за почивка изберете тих санаториум или минерални бани. И не злоупотребявайте с холестеринови храни.

Основни успехи

Рибите ще постигнат значителен успех в сферата на предприемачеството, високите технологии, данъците и всички неща, свързани по някакъв начин с водата и времето.

Съвет

Мислете повече за собствените си интереси. Загрижеността за другите е нещо чудесно, но заради нея можете да изпуснете нещо важно в собствения си живот.