Христо Сираков е приключил връзката си с последната носителка на титлата "Мис Плеймейт" Жанет Осипова и това стана ясно от последната му светска изява. Бизнесменът се появи на престижните награди "Жена на десетилетието", които се проведоха преди два дни в столичната зала EFE в хотел "Маринела". Организатор на проявата е най-популярният дамски сайт у нас - woman.bg.

Сираков, който беше сред присъстващите, се очакваше да доведе на събитието любимата си Жанет, но вместо нея цъфна с нова лейди под ръка. Светските хроникьори побързаха да разяснят, че с Осипова той се е разделил още преди четири месеца, но умело криел новината в публичното пространство. Също така и плеймейтката не давала гласност на не особено щастливата развръзка на отношенията им.

Коя е новата жена в живота на г-н Стоте манекенки остава пълна загадка за момента. "Ицо не желае още да афишира тази си връзка като такава, защото с момичето са от скоро заедно и не знае дали ще им се получи. Това, че се появяват по публични места не означава, че са гаджета", коментират запознати.

Кои са отличените дами на престижната церемония "Жена на десетилетието" прочетете ТУК.