Автор
Woman.bg

Хванаха Златка в измама. Защо се срамува, че не е перфектна?

Още една родна знаменитост бе разобличена в умишлено прибягване до услугите на Негово Величество фотошопа.

"Русата" Златка, която в момента е бременна в 8-и месец и непрестанно споделя снимки от романтичната си ваканция с любимия мъж – Благой Георгиев, попадна в капана на папараците.

Кадрите красноречиво доказват, че Златка далеч не изглежда така, както се опитва да внуши на почитателите си.

Нека да припомним, че на фотосите, пуснати от Злати в социалните мрежи, тя демонстрира все по-нарастващото си коремче на фона на перфектна и дори завидна фигура. Е, явно палавата блондинка, подобно на приятелката си Андреа и други фурии от сферата на българския шоубизнес, се е доверила на доброто съдействие на любимото на милиони интернет потребители „вездесъщо“ приложение.


Но, както се казва, винаги идва момент, в който истината излиза наяве. Популярната Инстаграм страница – TherealSfw, разкрива, че и сексбомба като Златка не може да избяга от последствията на бременността, които тихомълком и неусетно оставят безжалостните си следи върху женското тяло.

Но това е цената, пък и съгласете се, и чарът на майчинството. Няма нищо лошо в това временно да позагубиш тук-там от секси извивките си. Начини да си ги възвърнеш по-късно, винаги се намират.

Четете още: Бременната Златка се крие зад фотошоп