Автор
Woman.bg

И Антония Петрова се изказа за случая с целувката на Кобрата

Миската Антония Петрова коментира една от най-нашумелите теми през последните дни - скандалната целувка между Кобрата и репортерката Джени Суши, което донесе неприятности на боксьора.

Освен че се изявява в модните и светските среди, блондинката също така е завършила право и затова реши да коментира ситуацията.

„Нашето право е много различно от американското. Там можеш да се съдиш за всичко, включително за слух и за клюка. А в този случай целувката е и документирана, наистина репортерката може да претендира. В България, ако беше, това никога нямаше да се случи”, казва Антония.

„В Америка за сексуален тормоз може да съдиш всеки, а пък ако имаш и документално доказателство, черно на бяло, в случая както е запис, наистина е възможно това да се случи. Това, което аз виждам от видеото обаче, госпожицата не е съвсем трогната от това, че я целунаха, дори му благодари. Не виждам да е разстроена. Най-вероятно, след това адвокатите са я посъветвали, че трябва рязко да се разстрои. Доколкото разбирам от медиите, не от клюки, тя е била на афтър партито. След като е толкова дълбоко разстроена и унизена, защо е била на купона след случката?”, задава риторичен въпрос блондинката.

За Джени Суши смята, че е момиче "което в момента се е покатерило на гърба на кооперацията. Дано това не му коства лиценза на човека, защото наистина няма да е много приятно. На мен лично тя не ми изглежда особено разстроена, но явно след това добре са я посъветвали, за да се облагодетелства”.