И Елен Колева си кръцна носа (снимка)

15 октомври 2021 | 16:35
13245
5
Снимки: Instagram
5

Последните снимки на Елен Колева разкриха, че и звездата от "Шивачки" не е пощадила рождения си нос и е легнала под ножа, за да го коригира, научихме от "България днес"

Носът толкова е променил цялостната ѝ визия, че според фенове тя е станала неузнаваема. Колева е поредната знаменитост у нас, подложила се на така актуалната в момента ринопластика сред звездите у нас. Тя обаче е една от малкото актриси с такъв вид интервенция.


След операцията носът на Елен е станал видимо по-тънък и с чип връх, като няма и следа от леката гърбица.

От изданието припомнят, че актрисата от години е иска да се отърве от дефекта по носа си, ала все отлагала. На смелата постъпка се решила едва сега, когато редица знаменитости легнаха под ножа за подобна интервенция. 


Звездата, която вече се представя като Елен Калевска, е променила и други части от лицето си, допълват от медията. С помощта на филъри синеоката чаровница е изпънала бръчките по челото си.

Някои от последователите на Елен смятат дори, че тя е напълнила устните си с хиалурон. За разлика от други предходни снимки, на новите те изглеждат по-обемни, отбелязват те.

Феновете гадаят още и за причината за корекциите по лицето на Елен. Те смятат, че зад решението ѝ да се подложи на подобен тип интервенции седи по-малд от нея мъж, с когото актрисата излиза. Според мълвата той бил доста по-назад в годините от нея.

От медията припомнят и последната връзка на Елен, която също като предишните, претърпя пълен провал. Не е тайна, че сред последните забивки на актрисата бе красивият кипърец Андреас. Двамата живееха заедно на Острова на Афродита и дори се говореше, че мислят за сватба. Какво обаче попречи на бъдещите им съвместни планове за общ живот, така и не се разбра. 

Четете още: Венета Райкова е неузнаваема! (Видео)

Още по темата

Коментари

5
  18 октомври 2021 | 21:28 отговор
 

Хора без работа и пари в излишък. Глупав народ, глупав.

 
4
  17 октомври 2021 | 15:01 отговор
 

Как пък никой досега не си кръцна клитора?!?

 
3
  15 октомври 2021 | 19:02 отговор
 

И кура да си кръцне, все тая.

 
2 Ех , мъка, мъка....
  15 октомври 2021 | 18:05 отговор
 

Дори си е лепнала и изкуствени скули. Но не е успяла да промени глупавото изражение на лицето си. А човек с такова изражение има и мозъчен дефицит. И никакви течности и желета не могат да променят този факт.

 
1 Мариана
  15 октомври 2021 | 17:49 отговор
 

Олеее тези хора полудяха!Това да не е неква зараза?!Толкова са смешни с тия нови носове,не може да ги познае човек!Егати и комплексарите!!Жалки са!

 

Добави Коментар

Най-четени