И гаджето на Даяна влиза във "Фермата"?

25 август 2021 | 09:00
8262
6
bTV и инстаграм
6

Баскетболистът Кристиян Ставрев, с когото уж беше скъсала и то на няколко пъти Даяна Ханджиева от „Фермата“ обмислял да се яви на кастинга за предстоящия нов сезон на най-гледаното риалити у нас, научи Woman.bg. То стартира на 11 септември, а както вече стана ясно, участниците тази година ще ремонтират вековен манастир и стопанството край него. Все още не е сигурно, че атлетичният спортист ще е сред тях, но е потвърдено, че Даяна, която сега гледаме и в „Скъпи наследници“ пак е кацнала при старата си любов Ставрев.

Красавицата беше забелязана в обятията на спортиста в известен столичен нощен клуб, но вместо на дансинга, двамата прекараха цяла вечер на бара, защото любимият на Даяна, за разлика от нея, не си пада по танците.Само преди година Даяна влезе във „Фермата“ именно, за да сложи край на връзка си с баскетболиста и да започне на чисто. В риалитито тя завъртя главата фокусника Дани, след което се прехвърли на пилота Петър, но от флиртовете й не излезе нищо и явно затова Ханджиева отново се е върнала при бившия си. Той пък приключи със спортната си кариера в Америка и се върна в България, така че нищо чудно да се превърне в новата телевизионна звезда на България, подобно на Даяна.

Четете още: Нора Шопова избра Италия за медения си месец (снимки)


Още по темата

Коментари

6 Аз
  26 август 2021 | 12:00 отговор
 

Пълна простотия...

 
5 Ники
  26 август 2021 | 10:32 отговор
 

За жалост фермата се превръща в биг брадър.

 
4
  25 август 2021 | 13:57 отговор
 

Много инфантилна се показа във Фермата.

 
3
  25 август 2021 | 12:00 отговор
 

АЛО, "РЕДАКТОРКАТА" ОПРАВИ СИ ГРЕШКИТЕ!!!!

 
2 Ели
  25 август 2021 | 11:10 отговор
 

Добре е,че влезе тази във фермата,та хората да научат за нея.Тази без известна уж актриса, която не става за нищо а сега и при ятел, който беше я изоставил ще гледаме.Малко ни беше тази лигава Даяна.

 
1 Диди
  25 август 2021 | 10:44 отговор
 

То беше ясно от миналата година.Само,че рекламата на Даяна я направи габровчето. Изтъркани филми.

 

Добави Коментар

Най-четени