И Гала е с положителен тест за Covid-19

27 октомври 2020 | 10:07
4746
1
Инстаграм, Фейсбук
1

Гала се почувствала неразположена по време на ефира на вчерашния епизод на "На кафе". Симптомите на тв водещата били сухота в гърлото и мъчително главоболие. Сега красавицата си е у дома с температура 37,7 градуса. В ефира на Нова телевизия тя сподели, че най-неприятно е главоболието, което изпитва.

Водещата си е направила тест за Covid-19 веднага след предаването вчера и той се е оказал положителен. Всъщност Гала признава, че няма представа кога и как точно се е заразила.

В сряда миналата седмица тя и нейните колеги от предаването са си правили тест и тогава резултатите са били негативни за всички.

Преди дни се оказа, че и красивата синоптичка и панелист в "На Кафе" - Гери Малкоданска, също е с коронавирус.

Сега Гала си е у дома, но половинката ѝ - Стефан, също ще трябва да си направи тест. До момента той няма никакви симптоми.

"Извинявам се на всички, на които съм създала някакви неудобства и сега ще трябва да се тестват, защото са контактували с мен.", каза Гала в ефира на "Здравей, България".

Този месец предаването "На кафе" става на 20 години.

Друга обичана тв водеща - Деси Стоянова, също е под карантина. Тя сподели това с пост във Facebook.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

На балкона. За следващите 10 дни това ще е моето „навън“. Денят ми започна с 2 новини. Първо, че са ме номинирали за жена на годината в категория „Медии“ („Грация“, благодаря, тази година всички ще я помним, вие добавяте парченце към хубавите ми спомени от 2020). Второ, час по-късно разбрах, че съм „контактна“ на човек, дал позитивен тест за Ковид, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи. Аз съм напълно ок, „позитивният“, с когото съм била в контакт, също. Симптоми – никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя – отрицателен. А който иска да даде гласа си за „Жена на годината 2020“, може да намери линка в био.

A post shared by Dessislava Stoyanova (@dessie_stoyanova) on

"Разбрах, че съм "контактна" на човек, дал позитивен тест за Covid, което означава, че в следващите 10 дни ще съм си в къщи. Аз съм напълно ок, "позитивният", с когото съм била в контакт, също. Симптоми - никакви. Дано така и си остане. Резултатът от последния ми профилактичен тест е от неделя - отрицателен", написа водещата на "Преди обед" по Би Ти Ви.

Още по темата

Коментари

1 Тото 1 - Тото 2
  28 октомври 2020 | 10:00 отговор
 

То бат Бойко го нападна КОВИДА , та какво остава за другите !

 

Добави Коментар

Най-четени