И Камелия клъцна нослето - ето как изглежда (снимки)

12 март 2021 | 12:20
41795
15
снимки: Instagram
15

Доскоро Камелия беше от малкото фолкдиви, които залагаха повече на красотата на естествените си черти, но от последните кадри, които споделя в Инстаграм, ясно се вижда, че и тя вече е легнала под ножа. 

Певицата, която винаги се е радвала на одобрението на феновете, отнесе доста критики заради решението, което взе за външния си вид, а именно да се подложи на ринопластика. Носът на Камелия е видимо по-къс и чип, а някои от почитателите ѝ я сравниха с Емилия, която също неотдавна се реши на подобна интервенция. Бихме могли да добавим, че резултатът е толкова видим, колкото е и при друга нейна колежка - Преслава.

Вероятно Камелия е решила да отдели повече време за себе си поради липсата на ангажименти, наложена от пандемията. Вие харесвате ли новата ѝ визия?

Четете още: Като момиченце! Вижте Светлана Гущерова без грим (снимка)

Още по темата

Коментари

5
  12 март 2021 | 15:43 отговор
 

Заприлича на всички останали коригирани подобия. Като клонинги са. Аз не мога да я различа от другите вече.

 
4
  12 март 2021 | 15:39 отговор
 

Боже, не стои естествено! Носът придава характер на лицето. В случай че формата му е уродлива- оправдано е да се направи внимателна корекция. Но това масово кълцане отнема излъчването, индивидуалността на физиономията. Направо осакатява защото променя пропорциите, които природата е създала. Камелия имаше хубав правилен нос- нужно ли беше?! Сега не прилича на себе си - жалко!

 
3
  12 март 2021 | 15:04 отговор
 

Мина и времето

 
2
  12 март 2021 | 13:58 отговор
 

prilicha na Emilia

 
1
  12 март 2021 | 13:26 отговор
 

тези клъцни-срежи докторя не са ли наясно, че не може да скъсиш носа, а да оставиш устната под него да се точи като ладия... ужасна си Камелия, няма спор

 

Добави Коментар

Най-четени