Явно предизборните вълнения на Луна не са толкова положителни, колкото ги представя самата тя. След като успя да събере инициативен комитет и да се вреди в листата с кандидатите за президентското място, певицата среща доста сериозна трудност.

Оказа се, че кандидатката удря на камък с избора си за вицепрезидент. Вече научихме, че неповторимият Иво Димчев е отказал да застане зад Луна като вице, а днес научаваме и към кого другиго се е насочила с примамливото си предложение.

View post on Instagram
 

Певицата се е обърнала към друг свой колега, този път от нейния бранш, но отново не срещнала подкрепа. Става дума за един от кралете на попфолка - Константин. Самият той обяснил, че когато е получил обаждане от Луна, е бил крайно развеселен. Ето какво още се е случило в този разговор и защо Коцето не е приел:

"Луна ми се обади с офертата да съм й вице. Първо много се смях. Но Луна каза, че говори напълно сериозно. Казах й, че отказвам. Кръвно й се обидих след предложението. Няма как Коцето да е втора цигулка. Винаги съм бил победител. В колкото и формата да съм участвал, все съм печелил. Бил съм на най-високото стъпало. Не може да съм на второ място. Не може Луна да е над мен. Ако ми бе предложила да съм аз президент, а тя вице, не се знае какво бих отговорил".

За момента не е известно дали Константин не подкрепя Луна и дали ще гласува за нея на предстоящите избори.

View post on Instagram
 

Четете още: Лияна е на седмото небе, ето какво се случва с дъщеря й