Автор
Люблена Папазова

И кумата на Луиза Григорова показа бременно коремче

Кумата на Луиза Григорова - актрисата Весела Бабинова, също чака бебе. Припомняме, че Луиза обяви преди месец, че ще става майка на син от съпруга си – режисьора Мартин Макариев. Двамата вдигнаха морска сватба преди три години, а на нея вместо кум и кума имаше две куми - Дария Симеонова и Весела Бабинова. Тя също като Луиза е в очакване на първата си рожба.„Знаех си, че за лятото ще съм във форма“, написа към кадъра с коремчето си в Инстаграм бъдещата майка.

View post on Instagram
 

Половинката на чаровната актриса, която миналата година гледахме в сериала „Часът на бащата”, е колегата й Владимир Зомбори. Началото на връзката им е предшествано от дългогодишно близко приятелство и партньорство, тъй като и двамата работят в Малък градски театър „Зад канала“. Актрисата, която винаги е била дискретна пред медиите, все още не съобщава пола на бебето. Весела Бабинова е родена в София на 30 август 1989 г. Следва една година философия в Софийския университет, но завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ в класа на проф. Пламен Марков.

През 2012 г. е наградена с Аскеер за „Изгряваща звезда“ с ролята си на Коля Лебедушкин (постановка Явор Гърдев, Народен театър „Иван Вазов“). През 2015 г. получава наградата на Министерството на културата „Златен век“. През март 2019 г. печели наградата „Икар“ за „поддържаща женска роля“, за ролята си на чалга певица в театралната постановка „Поп-Фолк хроники: Бели птици и куршуми“.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки