Автор
Woman.bg

И Порша де Роси жертва на сексуален тормоз

Темата за сексуалния тормоз в шоубизнеса продължава да е широко обсъждана и буквално всеки ден на бял свят излизат все по-скандални и по-скандални разкрития.

Всичко започна с обвиненията на редица актриси срещу продуцента Харви Уайнстийн, след което последваха такива и срещу Джордж Буш Старши, Кевин Спейси, Марая Кери и звездата от сериала "Клюкарката" Ед Уестуик.

Днес към имената на сексуалните хищници бяха прибавени и още няколко. Порша де Роси обвини 65-годишната екшън легенда Стивън Сегал в сексуално посегателство. 44-годишната актриса използва социалната мрежа Twitter, за да разкрие подробности около травмиращото преживяване.

Красивата съпруга на водещата Елън Дедженеръс не спомена от кога датира случая, а само сподели, че сцената се е разиграла в офиса на актьора по време на прослушване за филм.

"Той ми каза колко е важно да има химия и извън снимачната площадка, като ме накара да седна и разкопча ципа на панталона си. Избягах и се обадих на агента си, който ми отговори: "Добре, просто не знаех, дали е твой тип."

59-годишната Елън подкрепи решението на половинката си да проговори за преживяното и написа в профила си в Twitter краткото, но красноречиво "Горда съм със съпругата си".



Припомняме ви, че това не са първите подобни обвинения срещу Сегал. През годините от тормоз от страна на екшън звездата са се оплаквали още моделът Джени Маккарти и актрисата от сериала "Добрата съпруга" Джулиана Маргулис.

Чарли Шийн пък бе обвинен в сексуално посегателство от актьора Доминик Брасия. Той твърди, че Чичо Чарли е изнасилил своя колега Кори Хайм. По думите на Брасия за инцидента му е разказал самия Хайм.

Случката се е разиграла през далечната 1985 г. по време на снимките на лентата "Лукас". Тогава Хайм е бил на едва 13, а Шийн на 19. Днес Кори не е между живите и не може да потвърди истинността на слуха.

Той умира през 2010 г. от пневмония, а дългогодишната му злоупотреба с венозни наркотици и продължителното му боледуване преди да си отиде от този свят, пораждат слухове, че причината за кончината му е СПИН. Според една от хипотезите Кори и Чарли Шийн са имали сексуални контакти на няколко пъти през годините и именно по този начин актьорът от "Двама мъже и половина" се заразява с ХИВ.

Актьорът Робърт Непър, познат ни от "Туин Пийкс" и "Бягство от затвора", също получи също обвинение в сексуален тормоз. Дизайнерка на костюми заяви, че през далечната 1992 г. звездата я е нападнала.

Жената твърди, че докато е била в гримьорната на актьора, за да му остави дрехи, той я сграбчил за слабините, отправяйки неприлични закани. Актьорът използвал такава сила, че след като я пуснал, тя започнала да кърви, разкрива самата жертва.