И Райна вече е с изкуствени гърди? (снимка)

17 октомври 2020 | 12:01
55366
14
снимки: Instagram
14

Години наред Райна е гордееше с напълно естествените си форми, но явно вече и тя спада към всички останали фолкдиви, посегнали към силикона. 

Повод за тази мисъл стана една от последните снимки, които красавицата е споделила в социалните мрежи. На нея тя тренира във фитнеса, облечена с прилепнало розово екипче, което очертава подозрително наедрелия ѝ бюст. Феновете ѝ, които я следват отдавна, отбелязаха че тя със сигурност си е сложила силикон. Райна от своя страна не потвърди тази информация, но и не я отрече.

"Може да ми сложите силикон, където поискате", бе обяснението на фолкдивата. 

Тя, както винаги, показа раздразнение, когато някой си позволи да коментира личния ѝ живот. Не е тайна, че тя не обича да се говори за него публично.

Райна преди време коментира и въпроса с прекалената употреба на силикон и хиалурон. Но тя сподели, че за нея не те са проблемът на младите жени, а вулгарността и липсата на женственост, която демонстрират в последно време. А ние сме напълно съгласни с нея. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Ще ти кажа нещо. Дано да ме разбереш от първия път... Защото втори няма да има. Само по веднъж разголвам сърцето си. Всеки следващ път е само прикритие. Не съм от лесните хора. Трудна съм за разбиране, за споделяне, за откриване. И за обичане съм трудна. Търся все дълбокото. Онова, което разтърсва тялото ми, пренася ме в облаци, има силата да ме въздигне или събори, да ме изгради или разруши, да ме промени, да ме кара да се движа... към себе си, към теб, към нещо... Но не и да стоя на едно място само, за да запазя сигурна зоната си на комфорт. Не ми е по силите да живея всеки нов ден като вчера и да се оплаквам, че е сив и белезникав. Вирея на силно слънце и пряка светлина. Тогава съм ясна и грея. Тогава се раздавам докрай. Често в мен изригват вулкани, огън гори, сенки бродят, буйни реки текат... Боря се с вятърни мелници и търся Дон Кихот... Онзи, който вярва в невъзможното и има неблагоразумието да следва мечтите си. Дето и думите му да тежат. И делата му. И щипка лудост да има в сърцето му. Гледам в очите хората и се питам какъв ли е цветът... на душата им. За да знам има ли смисъл да споделям моята. Обичам силно, когато вярвам. Отивам си... изведнъж. Връщам се понякога... но никога същата. Простор диря, за да летя. Бягам от заплетените мрежи на предразсъдъците. Говоря много, когато съм щастлива. Пиша... за да се пренеса в моя си свят. Прескачам от тема в тема. А понякога млъквам... с ченгел не можеш ми извади думите. Прибирам се в себе си и притихвам до дихание. Издигам стени... Само за да видя кой може да ги разруши. Препъвам се в мислите си, заспивам с илюзии, събуждам се с криле и отново политам. Страхувам се... страхувам се, че мога да падна фатално... но повече от всичко се страхувам да изгубя стихията в мен. Затова не искам да се укротя. Дори да ходя често с охлузени колене. Такава съм... И ми харесва! Така че бягай сега. Че един ден може да ме разбереш наистина... И да поискаш да ходиш бос... по горещия пясък."

A post shared by RAINA (@raina_terziyska) on

Четете още: Радина Кърджилова и Деян Донков се сгодиха?

Още по темата

Коментари

4
  17 октомври 2020 | 15:52 отговор
 

Къде са, виждам само задница?

 
3 mitoko
  17 октомври 2020 | 15:26 отговор
 

Kvo obshto ima tq s chekmedjeto na BB? NISHTO !!! No za vas, izrodi, vseka jena e prostitutka.

 
2 Наблюдател
  17 октомври 2020 | 14:07 отговор
 

Е, при толкова парички в нощното шкафче, как да не се възползва жената и да си купи силиконов бюст? То всички пчелички, дето пърхат в премиерската спалня се възползват от шкафчето и бъркат без свян, поне според запознати:-)

 
1 Абе...
  17 октомври 2020 | 13:56 отговор
 

Остана си стара мома. Ккавото и да сложи, все тая.

 
 
17 октомври 2020 | 18:44

Не я съжалявай, по-добре е от жена ти, зле придружената.

Добави Коментар

Най-четени