И Рут Колева се присъедини към критиците на Мартин Карбовски след излизането на новата ѝ песен All The Guys. От седмици насам Мегз не спира да напада журналиста, а той от своя страна я заплаши със съд. Към дизайнерката се присъединиха Валентин Кулагин, Елза Парини и Калина Паскалева, а сега и Рут Колева проплака заради интервю, което той е провел с нея преди години.

Тя си спомня един от най-тежките моменти в живота си, а именно абортът, който ѝ се наложило да преживее през 2012 г. Тогава певицата участва и в телевизионния формат "Къртицата". Едва 22-годишна, Рут решава, че не е готова да има дете и трябва да направи аборт. Моментът е бил изключително труден за нея и е потърсила разбиране от екипа на продукцията, като е помолила информацията за аборта да остане в тайна.

View post on Instagram
 

Тогава обаче тя трябвало да даде интервю, а въпросите да бъдат задавани от Карбовски и по нейни думи "попаднала в неговия капан":

"Когато влязох в стаята за интервюта, вратата се заключи отвън и не след дълго в разговора ме попитаха: "Как се чувстваш, че ще убиеш дете?“. Осъзнавайки накъде тръгва разговора, помолих да изляза и да си тръгна, но бях в капан. През следващите 10 минути сякаш бях съдена в някакъв морален съд, бях опозорена, унизена, наказана, демонизирана и дори обвинявана за демографския упадък на моята нация. Домакинът стигна дотам, че предложи да осинови и да се грижи за детето ако го оставя. Както можете да си представите, след като това се излъчи, бях затрупана със съобщения и коментари. Наричаха ме „к***а“, убиец, безбожно създание. Този „журналист“ добави след интервюто ми два допълнителни епизода за моя публичен аборт, и покани бившия ми да разкаже своята страна на историята“, гласи емоционалната изповед на Рут.

Певицата не крие, че този случай е оставил травма в съзнанието ѝ, тъй като е срещнала безброй критики заради избора си да направи аборт.

View post on Instagram
 

Четете още: Алисия шокира феновете си. Вижте защо!