Васил Найденов е под карантина и отменя участията с за неопределено време, съобщи известен столичен клуб, в който естрадната звезда трябваше да има участие. Певецът е контактувал с човек, болен от ковид и от днес е в самоизолация, става ясно още от официалното съобщение. Преди няколко месеца изпълнителят, който ще стане на 70 години през септември тази година, призна, че страда от проблеми със сърцето и „често се среща“ със сърдечни хирурзи заради това.

Изпълнителят на „Синева“ направи откровението докато разказваше за създаването на своя голям хит „Болката отляво“. Лекуващите го доктори обявили парчето за своя песен, химнът на сърдечните хирурзи, сподели Васил Найденов в предаването „Преди обед“ с ръка на сърцето и с надеждата по-рядко да му се налага да се среща с лекарите по лош повод. Заради здравословните си проблеми и напредналата възраст той стриктно спазваше мерките срещу заразата още от началото на март.

Найденов не скри, чe изключитeлнo мнoгo ce притecнявa зa здрaвocлoвнoтo cи cъcтoяниe и е наясно, чe пoпaдa в риcкoвaтa групa. Затова ce e бaрикaдирaл в дoмa cи, но явно след охлабването на мерките и подновяването на участията е бил близо до болен човек. Woman.bg му желае леко преминаване на карантината и много здраве.

Четете още: Галена: Шестото ми чувство ме накара да си направя тест