И вдовицата на Шарлопов наду устни. Няма да я познаете! (Снимка)

Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова изненада приятелите си във Фейсбук с нова визия. Бояна, която в края на ноември, тази година, духна 44 свещички, се похвали с чисто нова физиономия, дело на пластичната хирургия, пише "Марица".

Макар и винаги да е изглеждала добре, впечатлявайки с характерните черти на чаровно кукленското си лице, явно младата жена е решила да прибегне до услугите на козметичните магьосници. Затова и от известно време насам от профила ѝ в социалната мрежа ни гледа същото лице, но с далеч по-различно излъчване и променени черти.

Това, което грабва окото на пръв поглед са устните на Бояна, които видимо са увеличили обема си - доказателство, че страстта по модата с поставяне на хиалуронова киселина, не е подминала и нея.

За наличие на филъри или ботокс говори и някак застиналото ѝ и изпънато лице, добавят още от изданието. Честно казано, дори и над 40, Бояна изглешдаше страхотно и без корекции, но в края на краищата всеки има избор как да се грижи за външния си вид.

Междувременно, промененият ѝ вид бързо разбуни духовете и събуди подозрение сред мнозина, че зад всичко това стои мъж. „Щом хубава жена като нея е хукнала да се бара тук-там, значи има причина и тя е в мъжки род. Но нека! Млада е още, богата, успешна, добре е да има и човек до себе си“, коментира потребител към снимката.

Красивата блондинка бе вярна спътница в живота на собственика на веригата "Шарлопов хотелс" до кончината му през 2018 г. Дватата имат общо 4 деца – момичетата Бояна, Стефани и по-късно близнаците Илия и Георги.

Четете още: Мика Стоичкова пусна горещ кадър от ваната (снимка)

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.