Автор
Кристина Кирова

"Игри на волята" или "Море от любов": Ето кои са участниците, които се влюбиха на арената

Изглежда, че тазгодишният сезон на "Игри на волята" ще бъде посветен не само на безмилостни екстремни битки, но и на любовта. Дори бихме казали, че шоуто започва сериозно да ни напомня за "Море от любов".

В четвърти сезон на риалитито няколко от участниците успяха да се влюбят, докато се състезават на арената. Ето кои са те:

Безспорно първи любовен тон в шоуто дадоха Елица и Алекса, които са двойка от малко повече от година. Романтиката помежду им се е зародила много преди шоуто, но има и играчи, които се залюбиха пред камерата.

View post on Instagram
 

Първият прохождащ романс, за който научихме, е този между Фейгин от Супергероите и Георги от племето на Непобедимите. Двамата никак не прикриват симпатиите си един към друг и пред всички племена заявиха, че помежду им прехвърчат искри. Те дори излизали на една среща преди старта на шоуто. Доказателство за това, че отношенията им са продължили и след "Игри на волята" бе първата им обща снимка в социалните мрежи. На кадъра те се гледат влюбено и е съвсем очевидно, че симпатиите им са прераснали във връзка.

Тази година сме свидетели и на любовен триъгълник. В отбора на Безстрашните прехвърчат искри между красивата Мирела и любимецът на зрителите - Валери. Двамата обаче не смеят да предприемат нищо, тъй като в племето е бившият любим на танцьорката - Лефтеров, който никак не прикрива раздразнението си от закачливата комуникация между Мирела и сина на Мария Гроздева.

View post on Instagram
 

Любов определено се заражда и в отбора на Супергероите. В снощния епизод най-високият участник в "Игри на волята" - Цветан дръзна да покани волейболистката Виктория на среща, след като шоуто приключи. Тя изглеждаше абсолютно очарована от предложението, но дали романтиката помежду им е продължила, все още можем само да гадаем.

Четете още: Истински ад: Кристиан Костов пострада при ужасен инцидент