Илиян отново е предаден - вижте какво направи новото му гадже след Джулиана Гани (снимки)

Поредна инфлуенсърка, която напъва да се превърне в популярна личност се похвали със снимки от Малдивите. Става въпрос за Теди Цветкова, позната като актриса в сериала "София Ден и нощ", а от скоро и като новата жена до бившата изгора на Джулиана Гани - Илиян, за което HotNews ви информира първи преди дни.

С кого обаче брюнетката споделя скъпарската почивка, остава пълна загадка, макар в анонимен имейл до редакцията да се гласи, че "мнозина се питат дали тя е с гадже или по-женски" на така бленувания от родните знаменитости остров.

View post on Instagram
 

Брюнетката не показва кой споделя компанията й, но пък с охота позира на кадъра в гръб, за да може всеки да се наслади не само на гледката от Малдивите, но и на мощната й задница. Дали обаче фотографът-воайор е монтанската батка Илиян или по-скоро някой сериозен бизнесмен, можем единствено да гадаем.

View post on Instagram
 

Видимо кадърът от Малдивите е със сексуално послание, но Теди друго разправя в поста си. "Най-хубавото нещо в живота не е да си там. Най-хубавото нещо е в края да нямаш търпение да се върнеш към работата, която обичаш, да се върнеш при приятелите си и близките, които обичаш, да се върнеш в живота, ежедневието си, което обичаш", изтъква фурията.

Сякаш, за да потвърди, че не е при Теди на топло, фитнес гуруто от Монтана Илиян Найденов качи в профила си в Инстаграм снимка със сина му от Джулиана Гани - Давид. Мачото умело прикрива какви са отношенията му с пищната Цветкова и го раздава татко и половина. За разлика от бившата му жена, която с охота демонстрира актуалната си тръпка - полицаят от Велико Търново - Теодор.

View post on Instagram
 


Четете още: Джена спира да пее