Джулиана Гани понесе пореден удар от бащата на детето си и бивш нейн любим Илиян Найденов. Фитнес инструкторът завел дело срещу силиконката в отговор на молбата, която тя подаде за развод, когато се завърне от пътешествието си във Франция, по време на което научи, че съпругът ѝ се кани да ѝ изневери.

Илиян е започнал процедура по изискване пълните родителски права над сина им Давид, като претендира, че Джулката не е способна да се грижи за него. Тя от своя страна изтръпнала от възможността да изгуби родителските си права.

View post on Instagram
 

Явно циркът между бившите влюбени гълъбчета продължава, макар и вече да не е толкова публичен. Припомняме ви, че двамата започнаха ожесточена битка в социалните мрежи, като неуморно се нападаха взаимно и правеха шокиращи признания от съвместния им живот. Оказа се, че те отдавна не били щастливото семейство, на каквото се преструваха в мрежата, а в края на 2021-ва напрежението изригна като вулкан помежду им.

View post on Instagram
 

Откакто се е завърнала от пътешествието си, Гани не спира да уверява последователите си, че прави всичко възможно да вземе Давид при себе си, но татко му категорично не ѝ позволява дори да го вижда в негово отсъствие. Илиян от своя страна твърди, че бившата му любима не полага никакви усилия да види сина си. Къде всъщност е истината, можем само да гадаем, но със сигурност предстои голяма битка.

Четете още: Ужас: Домът на Лияна избухна в пламъци (снимка)