Илън Мъск втрещи с новата си прическа

05 декември 2021 | 08:06
2431
1
Снимки: Getty/Images, Instagram
1

С лично състояние от близо 300 милиарда долара, най-богатият човек в света Илън Мъск може да си позволи всякаква прическа, която пожелае, а тази седмица ексцентричният милиардер избра много странния мохок, известен още като стайлинг тип ирокези.

Основателят и главен изпълнителен директор на Tesla и на SpaceX дебютира с авангардния си нов облик, когато кацна на летището в Маями в сряда вечерта и веднага бе заснет.


50-годишният Мъск долетя с частен самолет за Art Basel Miami - международен панаир на изкуството, известен с бляскавите си партита и присъствието на редица знаменитости. Форумът започна в четвъртък и ще продължи до събота.

Индустриалният бизнесмен изложи на показ новата си визия, показвайки бръснатите страни на главата си, покрита с вълнообразна, оцветена в наситенокестеняв нюанс коса, минаваща от челото надолу до тила.Косите на Мъск отдавна са източник на много спекулации. Още през 2018 г. експерт сподели пред Page Six, че е „много, много вероятно“ техническият магнат да е претърпял операция по трансплантация на коса.

Снимки на Мъск от времето му в PayPal преди 20 години показват свежо лице с видимо намаляващ обем на косата, но оттогава гривата на предприемача е станала по-гъста и по-тъмна, което предполага хирургическа интервенция и рутинна грижа за косата, вероятно включваща оцветяване.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elon Musk (@elonrmuskk)

Четете още: Какъв сладур само! Вижте малкия син на Илън Мъск!

Още по темата

Коментари

1 името на
  05 декември 2021 | 10:02 отговор
 

името на последното му дете ме втрещи мене.

 

Добави Коментар

Най-четени