Автор
Woman.bg

Интернет полудя по привлекателния баща на Дуа Липа

Дуа Липа може и да взриви сцената на наградите БРИТ вчера, но часове след края на събитието всички говореха за друг.

За кого? Визираме бащата на певицата - Дукаджин Липа, който придружаваше дъщеря си на британските музикални награди и буквално открадна цяло внимание за себе си. Въпреки че Дуа Липа бе удостоена с награда, всички се вълнуваха само от привлекателния ѝ татко.

През последните няколко часа косовският албанец и горд баща на Дуа Липа, спечелила отличие за най-добра песен за парчето си с Калвин Харис - One Kiss, е една от най-коментираните теми в интернет пространството.

Няма да е пресилено да се каже, че прехласването по красиво посивелите коси на Дукаджин Липа е значително по-голямо от вниманието, което дъщеря му получи заради връчената ѝ награда.

View post on Instagram
 

Дукаджин Липа, който е нещо като някогашна рок звезда в Косово, се превърна в една от най-търсените личности в Instagram и само за няколко часа последователите му в социалната мрежа се покачиха неколкократно.

Признаваме си, че и ние сме от дамите, паднали в плен на привлекателната му външност. А вие, момичета, намирате ли за красавец бащата на Дуа Липа?

View post on Instagram
 
View post on Instagram