Интригата се заплита: Това ли е жената, с която Алекс Родригес е изневерявал на Джей Ло?

Какво се случва с връзката между една от най-любимите звездни двойки зад Океана – Дженифър Лопес и Алекс Родригес?

Наскоро двамата бяха забелязани заедно и изглеждаха все така влюбени и отдадени един на друг. А това определено звучи като новина на фона на зачестилите напоследък из медийното пространство слухове за изневяра от страна на Родригес.

До момента, в който папараци уловиха Лопес и половинката ѝ на излизане от ресторант в Маями, американските таблоиди упорито разнасяха мълвата, че бившият бейзболист има паралелна връзка с друга жена.

View post on Instagram
 

Общата им поява може и да има, а може и да няма нищо общо с твърдението, че Алекс е кръшкал на латино дивата със звездата от риалити шоуто Southern Charm Мадисън ЛеКрой.

Факт обаче е, че слухът продължава да вълнува жълтата преса и тя неумолимо продължава да натяква на читателите си пикантната мълва.

Да припомним, че 30-годишната ЛеКрой бе обвинена в близки отношения с обвързани баскетболисти от Висшата лига. Според слуховете сред тях попада и половинката на Дженифър Лопес, 45-годишният Алекс Родригес. Главният герой в скандала обаче отрича тези клевети.

View post on Instagram
 


Близки до Мадисън твърдят, че тя често е имала онлайн видеовръзки с Родригес. Нейни последователи пък веднага отбелязаха и факта, че Алекс доста често коментира и харесва снимките на ЛеКрой в Инстаграм.

Самата ЛеКрой потвърждава слуховете, че с бейзболиста са си разменяли нееднократно съобщения и че са се чували по телефона повече от един път. Тя обаче категорично отрича, че двамата някога са се виждали на живо или, още по-малко, са се докосвали.

View post on Instagram
 


Пред Page Six тя също така споделя, че Родригес „никога не е изневерявал физически на годеницата си с мен“. Ако трябва да вярваме на думите ѝ, дали пък те не изключват вероятността спортистът все пак да е изневерявал на певицата с телевизионната звезда, но само на ментално и платоническо ниво.

Още през 1998 г. Алекс споделя в интервю, че си мечтае за Джей Ло да е неговата половинка. Година по-късно дори получава автограф от нея. Запознават се през 2005-а, по време на бейзболен мач, но любовта се случва чак 12 години по-късно, когато се срещат случайно в Бевърли Хилс. Припомняме, че двамата вдигнаха годежно парти през 2019 г. Въпреки неколкократните предложения на брак от страна на Родригес обаче, Джей Ло продължава упорито да отлага сватбата.

А докъде ще доведе парливата драма около взаимоотношенията между Родригес и ЛеКрой, предстои да разберем...

Четете още: Партньорът на Джей Ло шокира света: оказа се канибал!