Втората съпруга на продуцента Иван Христов и бивша тв водеща Ирина Тенчева направи изключително лични признания в своя профил във Фейсбук.

Ирина разкри, че е преживяла тежка загуба, която белязала целия ѝ живот.

"ПРЕДИ да родя първото си дете, загубих една много желана бременност. Случвало спри 1 на 4,но тогава не знаех. След подобна загуба всяка млада жена, мечтала за дете се замисля и си задава въпроса - ами ако аз никога... Беше ми тежко, паник атаки, чакане, физическо възстановяване... Събрах се и продължих напред. Впоследствие родих 3 деца и 3 пъти преодолях огромния си страх, че отново нещо може да стане. "Винаги може нещо да стане и винаги можем да намерим още сили в себе си да продължим." - това казвам ДНЕС на жените, с които се срещам по време на сбирки в подкрепа на раждаемостта и борбата с репродуктивни проблеми." - разкри Тенчева.

Блондинката сподели още лични моменти, включително и този, че когато била на две годинки, ѝ поставили ваксина, която имала тежки последствия години напред.

"Когато съм била на около две години след поставяне на ваксина, организмът ми прави реакция, вдигам температура... Оказва се, че са се увредили очите ми. Носих очила почти до 6 клас, като във всяко училище, нов клас и компания се налагаше да преглъщам обиди и да се доказвам. Научих се да отстоявам себе си и качествата си, независимо от външния си вид,а също да обичам и виждам вътрешната красота на хората, които срещам. СЕГА - работих на екран, пред камера и с втншния си вид, а споменът за очилатото ми детство предизвиква само усмивка и служи за оцветяване на разговорите ми с младите момичета, на които се опитвам да обясня, че те са нещо много повече от тялото си, което е добре да се научат да обичат в пълната му уникалност през всеки етап от живота." - допълни блондинката.

Прочувственият пост на Тенчева завършва с вдъхновяващото: "Това са само част от избледнелите белези по историята ми. Всеки има свое ПРЕДИ. Възползвайте се от възможността да го трансформирате във вдъхновяващо СЕГА."