Ирония на съдбата или палава карма: Благо Гоергиев се ожени навръх рождения ден на Есмер и новия на Златка

28 юни 2022 | 13:28
35588
4
Instagram
4

Понякога животът се стича по наистина любопитен начин, а от тази тенденция изключение не прави и Благо Джизъса, чиито личен живот е обект на стотици коментари.

Оказа се, че той е сключил брак с новата си изгора Полина в деня, в който бившата му съпруга Есмер навършва 30 години. Дали бившият футболист е знаел за съвпадението, можем само да гадаем, но интересните факти не спират до тук. Датата на сватбата на Джизъса съвпада и с рождения ден на новия любим на Златка Райкова - Карен Хачатрян. Не е за вярване, нали?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@esmer__omerova)

Есмер Омерова отпразнува юбилея си заедно с новия си мъж и сина си, който е дете на българина. Екзотичната красавица напоследък е луднала по работата с подсъзнанието и психологията и е започнала да се занимава с женски практики, медитация и изцеление на духа и тялото.Златка Райкова пък прекара вечерта на сватбата на бившия си в столична дискотека, където врътна няколко гюбека в чест на Карен, който навърши 28 г.

По време на сватбената церемония на Джизъса бе извършен традиционен български ритуал, от който стана ясно, че бившият футболист ще бъде мъж под чехъл.

От фотосите става ясно, че Благо отчупва съвсем малко парче от питката, която остава в ръцете на новата му любима. Георгиев прие с усмивка знака на съдбата и се похвали със снимка в социалните мрежи.

Нови кадри от сватбеното тържество пък показват как Джизъса се гмурка под огромната рокля на Поли, за да достигне жартиера, с което разбира се се справя безпроблемно:

Коментари

4
  29 юни 2022 | 22:23 отговор
 

Той казва “маци” на всички жени

 
 
29 юни 2022 | 23:45

3 Хахахахаха
  28 юни 2022 | 16:56 отговор
 

Нали знаете , че на всички ни е ясно , че новата на Благо не става за нищо . Да поразсъждаваме заедно , Благо е на 46 години , без кариера , с четири бивши и няколко деца, Полинка така като я гледам вкус няма много , не се различава от някоя ромска перла на сватба-за милионерска наследница можеше малко повече вкус . Е да видим резултата , смятате ли че ако Полина ставаше наистина за нещо баща й щеше да позволи да се омъжи за мъж на който след още някоя годинка ще му трябват памперси . Според мен дъртия си е направил следната сметка :дъщеря ми не става за нищо,дай да я дам на този дърт глупак, хем ще мируват,хем няма да се бъркат в бизнеса, пък аз ще кихам по някой лев за почивчица. Мислете бе хора мислете , а този баща май не обича много дъщеря си .

 
 
Bbbbb
28 юни 2022 | 21:00

Защо 46 години?Пише, че е роден 1981

 
Абее
29 юни 2022 | 00:21

Не мисля, че баща й е бил много съгласен. Затова и подписването е било набързо и преди месеци. Вече пред свършен факт, какво да прави човекът.

 
Брей
30 юни 2022 | 01:14

Ама ти да не си златка,злобничко написано,завист.кво да правиш,жената има парички,ти обаче не

2 DBB
  28 юни 2022 | 15:47 отговор
 

2 от бившите му жени празнуват - къде собствените си поводи, къде това, че са се отървали ;)

 
1 Алекс
  28 юни 2022 | 15:09 отговор
 

Тоя на всичките си жени вика "маци" :D

 
 
DBB
28 юни 2022 | 15:49

Чиста работа, да не стават грешки :D

Добави Коментар

Най-четени