Анелия се чувства заредена, щастлива и удовлетворена и споделя плановете си за рождения си ден, който е на 1 юли, пише lifestyle.bg.

"Когато имам рожден ден съм като децата, вълнувам се като малко дете. Като всяка година и сега съм весела, щастлива, положително настроена. По принцип рождените си дни досега съм ги празнувала в по-тесен кръг. Но тази година смятам да поканя повече хора на празника ми - хора, с които работя, които са станали част от живота ми през последните години и които са ми направили добро впечатление със своите качества, стойностни хора. Защото много пъти съм казвала, че трудно допускам някой до себе си", разказва певицата в "Автограф".

Тя отбеляза, че ще отпразнува събитието в спокоен, тих ресторант, но за сметка на това с много гости. "Следващите дни няма да има продължение, защото съм на работа", подчерта Анелия.

Тя разкрива, че за нея работата е начин на живот, удовлетворение, удоволствие, нещо, което наистина я кара да се чувства пълноценна.

"Имала съм моменти, в които ми е идвало в повече по една или друга причина. И си казвам: "Ще спра за малко, ще оставя работата на по-заден план, ще създам семейство". Точно преди месец обаче осъзнах, че дори и да имам човек в живота си, никога не мога да се откажа от пеенето и никога не мога "да дам задна". Просто ще се обезлича и няма да съм щастлива", обяснява фолк зевздата.

Относно личния си живот певицата разкрива, че няма мъж до себе си в момента. Казва, че в любовта е голям егоист, освен това се страхува да се влюби.

"Малко ми е трудно вече. Пораснала съм, критериите са ми по-високи. Когато имаш човек до себе си, ти трябва да му даваш. А на мен не ми се дава толкова. Реално с моя начин на живот и работа аз само консумирам, само взимам. На този етап е така, защото не съм срещнала правилния човек. Когато го срещна, ще се науча да балансирам. Много ми е трудно да говоря за любов, но като че ли ми се иска да се влюбя. Може някога и на мен да ми се случи това нещо - любовта", казва Анелия.