Автор
Woman.bg

Истината защо Меган и Хари напускат двореца Кенсингтън

Новата седмица ни посрещна с новината, че Меган и Хари се местят.

Причината да напуснат двореца Кенсингтън, разположен в центъра на Лондон, който двойката обитава съвместно с Уилям и Кейт, не е раздор в отношенията между братята, както предположиха някои.

Просто бъдещите родители са решили, че след като скоро ще са трима, ще им е необходимо повече място.

Дълго време се носеха различни слухове къде точно ще отиде да живее младото семейство, но ето че новината е вече официално потвърдена от говорители на кралската фамилия – Меган и Хари се местят във Фрогмор хаус на територията на замъка Уиндзор, намиращ се на 35 километра от града.

Интересна подробност, която мнозина разтълкуваха като скрито послание, е, че във Фрогмор хаус е погребан принц Едуард заедно със съпругата си Уолис – американката, заради която той се отказва от престола.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в двореца Кенсингтън заедно с Уилям и Кейт, откакто се сгодиха миналия ноември.

Кралицата предостави жилище на територията на замъка Уиндзор на херцога и херцогинята на Съсекс, като се очаква двойката да се премести преди пролетните месеци на следващата година, когато на бял свят ще се появи детето им, разкриха от пресцентъра на двореца Кенсингтън.

Замъкът Уиндзор е специално място за техни кралски височества и те са признателни, че официалната им резиденция ще е именно там, се казва още в официалното съобщение.