Ивайла Бакалова избяга от Дубай - предизвика супер смут с появата си на БГ плаж

Ивайла Бакалова ни изненада неочаквано, а още по-озадачени са нейните последователи в Инстаграм. Красавицата, която от години живее и работи в Дубай, неочаквано се завърна в родната си България.

В емирството Мис България 2001 работеше като брокер на недвижими имоти, но явно красавицата е решила да смени попрището. На 16-и юли Ивайла и близначката ѝ Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с купон в елитен столичен ресторант, разположен до езерото Панчарево, както писа HotNews. "Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си представя да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от сега. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкова магичен", написа тогава Бакалова в социалната мрежа.

View post on Instagram
 

Докато прекарваше живота си в Дубай, Ивайла сякаш се бе изолирала напълно от света, отдавайки се на професията си там. Това особено си личеше и от кадрите оттам, които споделяше в социалната мрежа изключително рядко. Въпреки дискретността на брюнетката, се носят слухове, че в страната на земните чудеса Бакалова е поддържала интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата, но, според информациите, двамата се били разделили заради несходства в характерите.

View post on Instagram
 


Според злите езици Бакалова яростно ревнувала Веско от бившата му жена и със зъби и нокти се опитвала да го задържи само за себе си. Вследствие на това острият конфликт помежду им би неизбежен и двамата се разделили, издава още медията. От hotNews.bg добавят още, че ресторантьорът за нищо на света не желаел сватба. Негативното му отношение към брачната церемония била и причината, поради която зарязал съпругата си Виктория.

View post on Instagram
 

И докато феновете се чудят какво се случва с любимката им и къде възнамерява да се установи, красавицата предизвика смут сред някои от тях от това как не бива да ходи на плаж. От скорошните ѝ фотоси става ясно, че в момента Бакалова събира тен нейде из родното Черноморие.

View post on Instagram
 

Четете още: Емилия адски неузнаваема без грим - няма да я познаете! (Видео)

*Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!